5 °C Stjørdal, NO
19/02/2019

Kjemper mot 224 andre om drømmejobben

|| Standup-komiker Ronny Torstensen er en av tre lokale søkere og 225 totalt som har lyst å bli ny programleder i NRK P3. (Foto: Privat)||

– Jeg jobber med humor og driver med musikk på fritiden, det er jo oppskriften på en programleder i radio, sier Ronny Torstensen, som er godt kjent som standup-komiker.

Nå kan han tenke seg å ta med både humor og musikkinteressen over i en jobb som programleder i NRK P3, men det nåløyet blir trangt. Nettstedet medier24.no har publisert hele søkerlisten på den svært populære stillingen som hele 225 personer hadde søkt på da fristen gikk ut. I tillegg til Torstensen finner vi også kjøkkenselger Lise Skogstad fra Hommelvik og butikksjef Benedicte Johnsen fra Stjørdal på den lange lista.

– Vanvittig pågang av søkere. Min tanke var nok; hvorfor ikke søke, sier Lise Skogstad.

Hele søkerlisten kan du lese på medier24.no her!

NRK P3 er en kanal rettet mot radiolyttere mellom 18 og 29 år, og Torstensen har et lønnlig håp, både om å få jobben og en månedlig lønnsslipp fra NRK.

– Jeg kunne godt tenkt meg en stabil lønnsslipp i bunn. Det er vanskelig å få lån når du tjener nok til en Tesla i desember, men akkurat nok til en sparkesykkel i juni, juli og august, sier Torstensen humoristisk. Samtidig understreker han at han liker radio som medium.

– Jeg liker å jobbe med radio, pluss at det kan kombineres greit med standup-jobben, sier Ronny Torstensen.

Les forrige sak:
||
Tore fra Hell er landets beste sjøisfisker

– Først og fremst synes jeg det er utolig artig å […]

Close