13 °C Stjørdal, NO
21/09/2020

Kjemper om å få bygge de siste kilometrene

Har levert det dyreste tilbudet

Firmaet Tverås Maskin og Transport er med og kjemper om å bygge gang- og sykkelveg langs E6. (Foto: tveraas.no) Firmaet Tverås Maskin og Transport er med og kjemper om å bygge gang- og sykkelveg langs E6. (Foto: tveraas.no)

Fire bedrifter har lagt inn anbud på å bygge den siste strekningen på fylkesveg 17 i Steinkjer. Blant disse er ett Stjørdals-firma.

Anbudsåpning for de siste 2,4 kilometrene av fylkesveg 17 foregikk fredag. Fire anbud er levert inn og ett av disse kommer fra Stjørdals-firmaet Tverås Maskin og Transport. Det melder nettstedet veier24.no.

Fylkesveg 17 går mellom Dyrstad- Sprova og Malm i Steinkjer kommune. Hele oppdraget på denne veien har en prislapp på 1,6 milliarder kroner og skal stå ferdig i løpet av 2019, skriver veier24.no.

Tverås Maskin og Transport har levert det høyeste anbudet på oppdraget med en totalsum på 112,4 millioner kroner. Det rimeligste anbudet har bedriften Consto Anlegg Nord, med hovedkontor på Kløfta, levert. Det lyder på 93,1 millioner og er 1,9 millioner lavere enn anbudet fra firmaet Odd Einar Kne på Steinkjer. Den siste entreprenøren som har levert anbud er Tore Løkke, som har adresse på Revsnes i Åfjord.

Les forrige sak:
Hilfred Utseth ble den heldige vinneren av lørdagens gedigne førstepremie.
Hilfred vant båt verdt 150.000

Snakk om å ha fiskelykke

Close