-7 °C Stjørdal, NO
26/02/2020

Kjentmann-kronene ruller inn

Nærmer seg 15.000 kroner til enda mer Kjentmann

BRA RESPONS: Ekteparet Bente Buseth Beistad og Arnfinn Beistad startet en «påskjønnelsesaksjon» for årets store trim-greie. Nå fylles det på med kroner til mer trimpoeng. BRA RESPONS: Ekteparet Bente Buseth Beistad og Arnfinn Beistad startet en «påskjønnelsesaksjon» for årets store trim-greie. Nå fylles det på med kroner til mer trimpoeng.

Vipps-aksjonen som ekteparet Beistad lanserte i forrige uke nærmer seg 15.000 kroner.

Hegra Sparebank gikk inn med 5.120 kroner i «bunnen» av påskjønnelsesaksjonen til Kjentmann og hans hjelpere. Siden oppstarten onsdag i forrige uke har summene rullet inn i temmelig stort antall til Vipps-nummer 107724.

– Nå nærmer vi oss 15.000 kroner, sier Kari Løkholm Hognes i Hegra Sparebank. Hun er Vipps-sjef der i banken og har full kontroll. Noen vippser og andre betaler inn til konto.

– Det er ikke alle som har Vipps, så det er også fullt mulig å betale inn til bankkonto 4465.25.26222, sier Hognes.

Det er ekteparet Bente Buseth Beistad og Arnfinn Beistad som på denne måten ønsker å samle inn noen kroner slik at Kjentmann og hans hjelpere kan videreutvikle årets store trimsuksess i Stjørdal. De har besøkt så godt som alle postene som er offentliggjort og beveget seg mer ute i Stjørdals-naturen enn noensinne.

– Dette er folkehelse i stor skala. Det er mange som har gått kilometervis i år som aldri hadde kommet til og gjort det uten Kjentmann sine trimpoeng. Vi har møtt mange mennesker på tur og det er bare blide og hyggelige folk, sier Arnfinn Beistad.

Har du lyst å bidra er det fortsatt mulig å både Vippse og betale inn på konto.

 

Les forrige sak:
GENERASJONER: Hanna Krislok Skogan og Bjørn Gustav Skogan i det store melkefjøset.
– Jeg rakk å få noen instrukser før pappa døde

Da faren døde ble Bjørn Gustav plutselig melkebonde

Close