17 °C Stjørdal, NO
05/08/2020

Kjøp hus – få supertoalett på kjøpet

Under boligmessa i Stjørdalshallen er Nordbohus ekstra gavmilde

SUPERTOALETT: Terje Ulseth er distriktssjef for Geberit og deres moderne dusjtoaletter som nå demonstreres på boligmessa i Stjørdalshallen. Tor Arne Storhaug, salgsingeniør fra Nordbohus tilbyr levering av toalettet kostnadsfritt for den som tegner huskontrakt i løpet av messedagene eller mars/april. SUPERTOALETT: Terje Ulseth er distriktssjef for Geberit og deres moderne dusjtoaletter som nå demonstreres på boligmessa i Stjørdalshallen. Tor Arne Storhaug, salgsingeniør fra Nordbohus tilbyr levering av toalettet kostnadsfritt for den som tegner huskontrakt i løpet av messedagene eller mars/april.

Under boligmessa i Stjørdalshallen er Nordbohus ekstra gavmilde. I forbindelse med inngåelse av huskontrakt, får kunden med et splitter nytt dusjtoalett fra Geberit.

Nye og moderne toalettløsninger hører med i hjemmet. Med Geberit sine modeller toaletter som rengjør med lunkent dusjvann og føner deg tørr på kort tid, er saken med rengjøring etter et toalettbesøk helt grei. Distriktssjef hos Geberit i Trøndelag Terje Ulseth, synes det er flott at Nordbohus bidrar raust, og «sponser» nye kunder med de nye praktiske toalettene. Representanten fra Nordbohus synes kundene deres skal ha fremtidsrettede løsninger i hus og bolig.

– Vi har funnet en genial løsning for de kundene som i løpet av mars/april i år velger å investere i ny bolig hos oss, sier salsingeniør Tor Arne Storhaug fra Nordbohus. Han spanderer hele løsningen med dusjtoalett, der man ved et trykk utløser den integrert dusjarmen som rengjør med en kroppstemperert vannstråle. Her kan man velge etter modeller som passer til behovene på toalettet eller badet. Geberit Aquaclean har den patenterte Whirl-spray dusjteknologien. Turbo flush-løsningen skyller stille og grundig og inneholder luktfjerningssystemer.

– Er det gode erfaringer med bruk av disse løsningene?

– Tilbakemeldingene fra publikum som har tatt denne investeringen er meget gode, sier Terje Ulseth hos Geberit. Comfortmodellen tilbyr også et diskret lys som hjelper brukere om natten, et lokk som åpnes og lukkes automatisk, og oppvarmet toalettsete er mulig, sier Ulseth. Han sier flere rørleggerfirma nå kan tilby disse toalettene i Trøndelag. Rett ved siden av hverandre i messehallen møter Nordbohus og Geberit mange som nå tydelig er interessert i både den nye generasjonen toaletter og gjerne et nytt hus på tomten.

Les forrige sak:
De debuterte sammen med ytterligere fem andreårsaspiranter. Fra venstre: Tor Håkon G. Skogmo (10) på baryton, Stella Wermuth (10) på kornett, Aurora Kristine Baar-Hagen (9) med kornett og Ingeborg L. Kippe (10) med valthorn.
Korps i medvind

Skatval Skolemusikk opplever god rekruttering

Close