12 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Kjøper Mix Handleriet i Dullum

Hilde Folvik ved Handleriet Dullum og Mix, har solgt lokalene og kiosken til Aud Perly Døsvik etter 13-års drift. Det blir fortsatt kiosk med posttjenester i Dullum, men lokalene halveres og re-åpnes 19.august.

 

Etter at Hilde Folvik valgte å legge Mix-arealene i Dullum ut for salg, har kjøper Aud Perly Døsvik nå blitt innehaver av Handleriet. Hilde har gitt sine kunder god service gjennom alle disse 13 årene, og hun ønsker nå Døsvik lykke til videre med en avkortet kioskdrift tilsluttet Norgesgruppen. 

 

–         Vi skal videreføre post-funksjonene på Mix-kiosken som nå skifter navn til Dullum post og snacks, sier Døsvik som har bladd opp 2,4 millioner kroner for de 160 kvadratmeter store lokalene. Døsvik har butikk med klær, vesker og sko på Værnes, og samtidig driftes en nettbutikk. Varer skal pakkes fra denne adressen i Dullum fremover.

 

Coop Storlien artikkelnivå

–         Vi deler av arealene ca 50 prosent. Halve blir tilpasset nettsalg og lager. Den andre halvparten blir fortsatt kiosk og post-avdeling, sier Aud Perly Døsvik som ikke skal servere varmmat og burgere. Mange har den siste tiden vært i det nysgjerrige hjørnet når det gjelder fremtiden for Handleriet. For Hilde er det helt greit å halvere arbeidsmengden og konsentrere driften rundt sin kiosk på Hell Kjøpesenter. Driften her går godt og hun har mange faste kunder. De ansatte i Dullum blir med til Hell Kjøpesenter. 

 

–         Litt rart er det å selge etter 13 år med handel her i Dullum. Jeg hadde nok tidlig kjøpmannsånden i meg, og mener å ha lagt ned nok av min tid her i Dullum. Det er tøft å skulle drifte to handelssteder i dag og jeg vil nok savne kundekontakten, men vi er fortsatt å treffe på Hell Kjøpesenter. Nå ønsker jeg Aud Perly lykke til her i Dullum, avslutter Hilde Folvik og stenger dørene en kort periode etter 1.juli. Siste postdag er 09.juni. Reåpning skjer 19.august. Da som Dullum post og snacks i regi av Aud Perly.

 

Les forrige sak:
Tre lovende ungdommer fra Stjørdal- Blink orientering. Fv Ane Nielsen Solberg, Maiken Økern Hågård og Susanne Eide Haug. De har drevet med orientering så lenge de kan huske. Årets store mål er Hovedløpet som går i Sandefjord 2. – 7. august. Maiken og Susanne skal også delta på Jukola-stafetten i Finland i sommer. Dette er verdens største orienteringsstafett med rundt 10 000 løpere.
Ungdomsløp i orientering

  Løpene vil variere mellom sprint, mellom- og langdistanse og det […]

Close