11 °C Stjørdal, NO
27/06/2019

Kjøper tråkkemaskin til fire millioner

Satser tungt på perfekte skiløyper

Skiløypene i Meråker er stort sett av ypperste merke. Nå skal de investere i ny tråkkemaskin til fire millioner kroner. Skiløypene i Meråker er stort sett av ypperste merke. Nå skal de investere i ny tråkkemaskin til fire millioner kroner.

Maskintråkk AS skal bytte ut en av sine tre tråkkemaskiner, og helst skulle de gjort det før NM på ski i slutten av januar.

– Anslått innkjøpspris for ny maskin er cirka 420.000 euro. Med dagens kurs betyr det cirka 4 millioner kroner eksklusiv moms, skriver styreleder Torbjørn Berg Strømstad i Maskintråkk i et brev til Meråker kommune.

Han viser i brevet til avtalen mellom Meråker kommune og Meråker videregående skole om investering og drift av løypeprepareringsmaskin. Det er de to aktørene som skal bekoste mellomlegget mellom den nye maskinen og innbyttemaskinen som er takstert til cirka 1 million kroner.

Berg Strømstad forteller at de vil kjøpe den nye maskinen så raskt pengene er på plass, og han har et håp om at den nye maskinen kan være på plass i rimelig god tid før NM-uka i Meråker.

Les forrige sak:
FULL KONTROLL: De har massevis av erfaring, men nye koster er også inne i årets julemessekomité. Fra venstre: Anne Merethe Fossum Hernes, Birgit Brekken, Heidi Skrogstad, Gøril Sandstad Beitland, Stein Roger Hagen, Tor Olav Bjerkås, Maren Hernes Valstad og Lene Sæther.
Fyller fjellhallen med julemesse

Nesten femti utstillere vil være på plass når julemessa arrangeres for 21. gang

Close