4 °C Stjørdal, NO
25/11/2020

Klagesang ga «Frosta-pæng»

Frosta kommune vedtok kulturtilskudd til sang

Utvalg Folk i Frosta kommune vedtok fra null til 8500 kroner i kulturtilskudd til sang på Frosta. (Arkivfoto) Utvalg Folk i Frosta kommune vedtok fra null til 8500 kroner i kulturtilskudd til sang på Frosta. (Arkivfoto)
Elbil-lading

Null kulturkroner fikk Kor-Ækt. Skuffet skrev sangerne til utvalget som delte ut. Svaret ble 4500 kroner.

– Vi er skuffet over at vi ble verdsatt til null kroner da kulturtilskudd ble fordelt, skrev Kor-Ækt. De og korkollegene i Veinmel og Krinolin fikk ingen kroner. Da alle de 18 andre søkerne fikk kulturkroner.

Kor-Ækt pekte på at de 17. mai, og ved en rekke andre anledninger, har sunget. De likte svært dårlig at kun de og sangkollegene ikke fikk «kultur-pæng».
17500 kroner ble ikke delt ut da sangerne ikke fikk noen kroner.

Brevet fra Kor-Ækt var lest av medlemmene da Utvalg Folk skulle dele ut resten av kulturkronene. Først ble det vedtatt å fordele restbeløpet til de 20 som søkte i mars. Så ble det enstemmig vedtatt at Kor-Ækt skal øke fra null til å få 4500 kulturkroner, og Veinmel og Krinolin fra null til 4000 kroner. De 18 som fikk penger ved første tildeling fikk 500 kroner mer hver.

Les forrige sak:
VIL ENDRE: Ketil Fiskvik i Stjørdal kommune ønsker å regulere parkeringsplassen bak jernbanen for å unngå ulemper for naboene.
Naboer har fått nok av sjåfører som urinerer og driter

Ketil Fiskvik i Stjørdal kommune ønsker å regulere parkeringsplassen i grustaket

Close