5 °C Stjørdal, NO
19/03/2019

Klappet og klart for futsal-stjernene

|| NORDIC CUP I FUTSAL: Her er fra venstre: Alexander Åmot Olsen og Bjørn Langørgen, Trøndelag Fotballkrets; Leif Ivar Aksellvold og Lars Stensby, NFF; Alf-Erik Albrechtsen og Knut Erlend Jegersen fra arrangørklubben Stjørdals-Blink.||

Det er fem lag fra Norge, Sverige, Finland, Danmark og Grønland som også stiller eget lag. De fem lagene spiller enkel serie. Det innledes med Finland-Sverige på tirsdag og avsluttes med Norge-Grønland på lørdag etterfulgt av premieutdeling.

Norge har spillere fra trondheimsbaserte klubber som blant annet Vegakameratene og Utleira. Hver nasjon stiller med en tropp på 14 spillere. Futsal er preget av stor fart og raske skifter.

– Vi annonserer kampene med gratis inngang i håp om å trekke en del folk for å skape en god ramme omkring kampene, sier Alf-Erik Albrechtsen som minnes landskampen Norge-Italia kort tid etter åpningen av Stjørdalshallen i 2012:

– I fellesarrangementet med Tangmoen IL var det over 2.000 tilskuere, sier han og forteller at både Sverige og Finland har fjernsynskanaler som overfører kampene direkte. Derfor er det hyggelig med en så god ramme som mulig rundt kampene.

– Hvor mange er involvert i et slikt arrangement?

Coop Storlien artikkelnivå

– Vi deler oppgavene i ulike skift. Men på hvert skift stiller bortimot 20 personer for å ta vare på alle oppgavene.

– Hvorfor får Stjørdals-Blink et slikt arrangement?

– Det er en anerkjennelse for vårt tidligere arbeid i samarbeid med fotballforbundet både ute og inne.

– Hvor mange kommer fra hver nasjon?

– Det er om lag 20 personer fra hver nasjon. I tillegg kommer representanter for Norges Fotballforbund, sier Alf-Erik Albrechtsen som ønsker alle interesserte hjertelig velkomne til fine fotballopplevelser i Stjørdalshallen.

Og han tilføyer:

– Jeg vil spesielt oppfordre alle lagledere og trenere i yngre klasser til å ta med seg sine spillere for å oppleve futsal på høyt nivå.

Les forrige sak:
||
Satser for fullt på privat omsorg

Trenger du eller noen av dine nærmeste hjelp i hverdagen? Eller […]

Close