11 °C Stjørdal, NO
27/06/2019

Klappet og klart for stormesse

Tydalshallen fylles til randen førstkommende helg

FULL HALL: Tydalshallen blir fullere og fullere hvert år under husflids- og fritidsmessen. I fjor var det over 1.200 besøkende. FULL HALL: Tydalshallen blir fullere og fullere hvert år under husflids- og fritidsmessen. I fjor var det over 1.200 besøkende.

Tydal Snøscooterklubb og Tydal husflidslag arrangerer igjen husflid- og fritidsmesse i Tydalshallen lørdag 24. og søndag 25. november. Dørene er åpne mellom 11-16 begge dagene.

– Vi har økt i størrelse hvert år og i fjor satte vi ny rekord med 1.200 besøkende, sier Anita Evjen i Tydal Husflidslag. Sammen med Erling Foss fra snøscooterklubben er det nødvendige forarbeidet gjort for å ta imot mer enn 30 utstillere.

De to arrangørene lover at det blir noe for hele familien og muligheter for å kjøpe flotte julegaver. Av utstillere er det mye forskjellig håndverk, det nyeste innen snøscooter, ATV og vinterbekledning til alle mulige aktiviteter.

FISKEHISTORIER: Cato Bekkevold er landskjent fisker, bosatt i Tydal. Søndag skal han fortelle ekte fiskehistorier og sikkert blir det noen gode tips også.
FISKEHISTORIER: Cato Bekkevold er landskjent fisker, bosatt i Tydal. Søndag skal han fortelle ekte fiskehistorier og sikkert blir det noen gode tips også.

– Blant alle våre utstillere både utenfor og inne i Tydalshallen finner du garantert noe som interesser deg. Nytt av året er for eksempel lavvo og grillhytter, mens de nystekte potetkakene er laget av samme gode oppskrift som tidligere, lover Evjen i husflidslaget.

Arrangørene mener forarbeidet har vært prikkfritt.

– Vi har sprengt kapasiteten når gjelder plass i hallen, men det er jo et luksusproblem at etterspørselen er stor fra utstillerne. Uten dem og alle de frivillige som stiller opp år etter år, hadde det ikke blitt noen messe, sier Erling Foss i Tydal Snøscooterklubb.

Coop Storlien artikkelnivå

Svømmehallen er åpen begge dagene fra klokka 12 til 14, og hva passer vel bedre enn nystekte vafler, kaffe og annet godt fra kiosken etter et bad, eller en handlerunde i hallen, frister arrangørklubbene med.

Søndag klokka 13 er det duket for en time med hele landets fiskekonge, Cato Bekkevold. Han har fått frie tøyler til å fortelle om sine erfaringer rundt fiske i Tydal.

– Skal ikke se bort fra at han røper en liten hemmelighet eller to, slik at de som hører på stiller litt bedre forberedt til isfiskesesongen, sier Evjen og Foss.

Det er som tidligere gratis inngang og stort loddsalg med masse flotte gevinster gitt av næringslivet og utstillerne.

– Det meste skal ligge til rette for å komme i jule- og vinterstemning denne helga avslutter de to arrangørene.

Les forrige sak:
Kommunestyret i Stjørdal var enstemmige i sitt ja til ny barneskole i Hegra, men flertallet ønsker å bruke mer tid til å finne den beste løsningen for en skytehall.
Ja til skole – nei til skytehall nå

Enstemmig ja til ny skole, men vil bruke mer tid på skytehall

Close