-1 °C Stjørdal, NO
20/11/2019

Klare med sin debut-plate

Fredag kommer Harlekin med sitt første album

Harlekin er kjent fra mange scener i regionen. Fredag slipper de sitt første album. Harlekin er kjent fra mange scener i regionen. Fredag slipper de sitt første album.
Åpent julehus mobil

Bandet Harlekin har holdt det gående i mange år. Fredag slipper de sitt debutalbum.

De omtales gjerne som bygdebandet fra Stjørdalen og det er også det albumtittelen henspeiler til. «I andre rekke» referer til at «bønda og bøgda» havner i andre rekke. Harlekin ble startet allerede i 2006 og de seks i bandet kommer fra Stjørdal- og Malvik-området. Musikken omtales som tøff country med tekster på trøndersk. Den aller første singelen «Kæmpingliv» er et typisk eksempel på det.

Harlekin spiller mye på lokaler rundt omkring og har i løpet av året godt over 30 spillejobber. Før debutalbumet «I andre rekke» har de publisert åtte sanger på strømmetjenestene. Mest avspilt er låten «Camel Toe» som handler om sosiale medier og fjelltopper. Denne er spilt av over 277.000 ganger, bare på Spotify.

Harlekin består av Vegard Fossen (gitarer/steelgitar, vokal), Tore Rønsåsbjørg (vokal/gitar), Morten Husby (bass), Håvard Wenaas (tangenter, vokal), Odd Annar Aasan (trommer) og Roy Betten (Aaustisk gitar, vokal).

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto: Utrykningspolitiet)
Fratatt førerkortet på E6

I tillegg fikk åtte førere fartsbot

Close