10 °C Stjørdal, NO
22/08/2019

Klare til å ta i mot VM-håpene

De norske skiskytterne skal sikte inn gullformen i Meråker

Aud Haugen Flaamo (t.v.) og Irene Haugen ønsker VM-håpene velkommen til Fossen Utleie. Aud Haugen Flaamo (t.v.) og Irene Haugen ønsker VM-håpene velkommen til Fossen Utleie.

I kveld kommer den norske VM-troppen i skiskyting til Meråker. Her skal de siste detaljene finpusses før VM starter i Östersund torsdag 7. mars.

Den norske VM-troppen skal bo ved Fossen Utleie. Den tidligere rusomsorgen er nå omgjort til utleieleiligheter og -hybler, og med verdens beste skiskytter, Johannes Thingnes Bø i spissen, kommer VM-troppen til Meråker onsdag kveld. Torsdag klokka 9 har de norske løperne sin første treningsøkt i Grova, før de møter media ved Fossen Utleie torsdag klokka 12.

VM i Östersund har første øvelse, som er mixstafett, torsdag 7. mars. De norske løperne reiser fra Meråker til den svenske VM-byen etter lunsj mandag 4. mars.

Følgende norske løpere er tatt ut til VM, og blir å se i Grova-løypene de kommende dagene: Marte Olsbu Røiseland, Tiril Kampenhaug Eckhoff, Ingrid Landmark Tandrevold og Synnøve Solemdal. Den femte norske kvinneløperen, Thekla Brun-Lie, konkurrerer i IBU-cup og slutter seg til den norske troppen senere. På herresiden består den norske troppen av Johannes Thingnes Bø, Tarjei Bø,
Vetle Sjåstad Christiansen, Erlend Øvereng Bjøntegaard og Lars Helge Birkeland.

Les forrige sak:
Teleløsningen slo til for fullt og Per Olav Tømmerås (innfelt) forteller at kommunen nå har innført aksellastrestriksjoner. Dette veibildet er fra fjorårets vinter, - nå er veiene både mer ujevne og bløte.
Rekordtidlig teleløsning

Kommunen innfører aksellastrestriksjoner tidligere enn noensinne

Close