3 °C Stjørdal, NO
02/12/2020

Klart for årets fjellutfordring

Her kan du få en skikkelig – og skikkelig fin – utfordring

Blåberga som rager 1094 meter over havet er en av toppene som skal forseres under Meråker Mountain Challenge. (Foto: Meråker Mountain Challenge)

Aldri har vel flere nordmenn brukt flere timer i norske fjell enn i sommer. Lørdag kan du bli med på årets fjellutfordring, Meråker Mountain Challenge.

– Vi har fire arenaer for de ulike lengdene på fjelløpene og kan derfor fordele deltakere godt. Det er god plass i fjellet, men vi vil likevel justere starttidspunktene for de ulike startene noe, slik at distansene går mest mulig adskilt fra hverandre, opplyser Meråkers fjellkonge, Hallgeir Martin Lundemo.
Ultraløpet er på 70 kilometer og starter i Guddingsvika på Fersdalen. Deretter skal løperne og vandrerne over ni tusenmeterstopper med Kjølhaugen på 1248 meter over havet som det høyeste.
Maratondistansen på 42 kilometer starter på Sulåmo og går over seks tusenmeterstopper. Høyeste punkt på denne distansen er Litjkjølhaugen på 1152 meter over havet. Det er også en halvmaratondistanse på 21 kilometer og en «miniton» på 8 kilometer.
Tirsdag er det drøyt 50 påmeldte til Meråker Mountain Challenge, og det er fremdeles ikke for sent å bli med på utfordringen.

Les forrige sak:
Har solgt Industrien i Hellsenteret

Restauranten drives videre under navnet Germito

Close