10 °C Stjørdal, NO
11/07/2020

Klart for enda en butikkåpning

Splitter ny Europris-butikk på 1100 kvadratmeter

VELKOMMEN: Ingen tvil om at smilet er på plass hos butikksjef Ellen Marie Askim (t.v.) og Anita Tømmeråsmo Eriksen ved Europris Meråker. VELKOMMEN: Ingen tvil om at smilet er på plass hos butikksjef Ellen Marie Askim (t.v.) og Anita Tømmeråsmo Eriksen ved Europris Meråker.

1100 stappfulle kvadratmeter med varer. Torsdag blir det butikkåpning nummer to i Meråker i løpet av en uke når Europris åpner splitter ny butikk.

Rema forrige torsdag, Europris denne torsdagen. Det er uvanlig hektiske dager for butikkinteresserte meråkerbygger og en snorklippende ordfører for tiden. Én butikkåpning er temmelig sjelden kost i Meråker, to butikkåpninger på så kort tid er bortimot historisk.

– Vi gleder oss veldig. Dette blir veldig bra, sier en hektisk Europris-sjef Ellen Marie Askim. 24-åringen fra Rissa kommer fra jobb ved Europris på Hitra, men nå har hun gjort meråkerbygg av seg. Så langt har hun stort sett oppholdt seg mellom butikkhyllene mens hun har vært i bygda.

– Det er mye jobb, men det er kjekt å få en helt ny butikk å innrede, sier Askim.

Kan spare en tur

Vegg-i-vegg med den nye Rema-butikken, og kloss inntil E14 skal Askim og hennes sju ansatte betjene de 1100 kvadratmetrene som fylles med omtrent 7000 ulike varelinjer og det mangedobbelte antall varer.

– Hvor skal kundene til alle disse varene komme fra?

– Vi håper selvsagt at meråkerbyggene vil bruke oss. Nå slipper de kanskje å ta turen til Stjørdal. Ellers er det mange hytter i Meråker- og Storlien-området, og de skal finne det meste de trenger her, sier Askim.

Lokalkjente

Europris-butikken i Meråker er en «standard» butikk i denne kjeden, i følge butikksjefen. Butikken hun var sjef for på Hitra var også omtrent på samme størrelse og med samme utvalg. Bakgrunnen hennes vet veldig godt hva hun går til, og hun er også veldig fornøyd med de ansatte hun har på plass.

– De er meråkerbygger og kjenner både bygda og kundene våre godt, sier Ellen Marie Askim.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto: Utrykningspolitiet)
Kjørte 127 km/t på E6

Utrykningspolitiet har hatt kontroll i Stjørdal

Close