10 °C Stjørdal, NO
24/04/2019

Klart for junior NM

Nestleder Alf Roar Slind.

 

I tidsrommet  11. – 13. mars  2011 arrangeres  NM junior, langrenn,  ved  Selbuskogen Skisenter. Arrangøren Selbu Il og Vikvarvet Il har arbeidet med planleggingen i rundt et år.

Nestleder Alf Roar Slind forteller at de nå har alt på plass og at de gleder seg til å komme i gang. Han sier at det er en kjempejobb som er blitt gjort av de mange frivillige, og det har heller ikke vært noe problem å skaffe 300 funksjonærer som behøves under arrangementet.

Han vil berømme funksjonærene som har brukt og vil bruke mange timer for å få dette i havn. Han føler en ydmykhet og vet at uten de frivillige hadde det ikke blitt noe NM.  Mange av de frivillige har vært med på flere arrangement og de har erfaring som er verdifull. Han er imponert over det arbeidet som er nedlagt for å få skisenteret til å bli et topp anlegg. Nytt i år er hus for tidtaking og speakertjeneste. Alt med moderne teknologi som kreves for å ta på seg slike arrangement.  Slind ser for seg en søknad om NM langrenn del 1 i nær framtid.

Slind forteller at påmeldingsfristen er søndag 6.3.2011 og de håper på rundt 800 deltakere. Det vil bli ca 1200 starter utenom stafettene som går siste dag. De som deltar er de beste juniorene i Norge, og vår neste generasjon VM- og OL-vinnere.

Coop Storlien artikkelnivå

– Det er bestilt pent vær og alt ligger til rette for at det skal bli noen fine dager både rundt i løypa og på stadion. Skoleklasser er blitt invitert og de skal heie frem løperne rundt ute i skogen. På spørsmål om det finnes noen ”Gratishaug”, så sier Slind at det er gratis å se på langrennet både på stadion og i skogen, kun parkering må en betale for. Parkering vil bli på begge sider av vegen, like nord for skisenteret, ved Fylkesgrensen.

Vi oppfordrer alle som kan om å møte opp og lage en fin ramme rundt arrangementet.

Inne på skisenteret vil det bli telt for publikum, samt et telt hvor næringslivet i Selbu får mulighet til å profilere seg. Likeså vil Retura og Innherred Renovasjon ha en stand og en konkurranse for de yngre publikummere.

Slind ble spurt om han kunne ta NM-sangen, men han henviste til at den lå inne på hjemmesiden til NM Junior: jrnm2011.no. De som fremførte den der var bedre å høre på. Publikum oppfordres til å lære seg den og bli med i sangen – og dansen som vil bli fremført de tre dagene.

Nea Radio vil sende direkte fra NM alle tre dagene så en får med seg løpene der og.

Forøvrig så er Slind leder for Rensfjellrennet som går fra Vikvarvet til Støren den 26.mars 2011 . Det er allerede kommet 700 påmeldinger.

Jeg tror ikke Slind har mye fritidsproblemer.

Les forrige sak:
Flere fra det første styret i STF blir med på Songkran i april måned.
Stor feiring av Songkran

  Songkran er thailendernes nyttår. Lokalt i Stjørdal markers dette med […]

Close