-5 °C Stjørdal, NO
29/11/2020

Klart for Norgescup i Bjørkbakken

|| Bjørkbakken i Stjørdal ligger klar og forlokkende til norgescup i hopp. Begge dager i helga er det norgescup, og på sletta ventes publikum for å overvære renn, plassering og opplevelser.||

Skatval Skilag sin representant i rennet, Håvard Svingen, får sin debut i eliteklassen. Det skjer etter at han ble flyttet opp fra A-klassen siden forrige renn i Norgescupen. Svingen deltar blant 32 elitehoppere i Bjørkbakken både lørdag og søndag. Rennets A-klasse teller denne gang 25 deltakere og i klassen deltar fra Steinkjer Jonas Vikan, Peder Isaksen Fossum, Edwin Madsen Kirknes og Simen Vikan. I kvinner deltar søstrene Karoline Andrea Røstad og Emilie Serina Røstad, begge fra Skogn, og Pernille Kvernmo fra Steinkjer.

– Bakken ligger nå klar og godt preparert til å arrangere Norgescup, og vi håper ikke minst på godt oppmøte fra publikum på sletta i Bjørkbakken. Det blir salg av spisende og drikke i kiosk, forteller arrangørene som sjelden har sett bakken i så flott kondisjon.

For ukjente kjører man til Bjørkbakken fra E14 øst for Bergskleiva ved Hofstad merket Bang-Skjelstadmark. Rennet blir skiltet fra hovedvei. 

To dager med hoppkonkurranser

Hovedkomiteen i Bjørkbakken består av representanter fra lagene Stjørdals-Blink, Nybrott, Skatval Skilag og IL Lånke. Ikke uventet er det erfarne Rolf Åge Berg som denne gang er rennleder. Berg kjenner godt Trønderhopp, som denne gang stiller med mellom 50 til 60 deltakere. Bakkerekorden i Bjørkbakken er på 96 meter, satt av ikke ukjente Anders Bardal i 2009. Et betydelig dugnadsarbeid er lagt ned for å skape gode forhold i Bjørkbakken. Vi ønsker arrangører og utøvere lykke til med to forhåpentlig flotte hoppdager under Norgescupen denne helgen. 

Les forrige sak:
||
Stjørdal vokser med én person pr. dag – nesten

De offisielle folketallene for siste årsskifte ble offentliggjort fredag. Det viser […]

Close