10 °C Stjørdal, NO
14/07/2020

Klart for ny quizkveld

«Alle Kan» inviterer til ny quiz på Bjørklund forsamlingshus

KLART FOR QUIZ: Martin Heggli (26) og Lena Heggli (44) håper på godt oppmøte når arrangørene fra «Alle Kan» byr på quizkveld med påfølgende fest på Bjørklund forsamlingshus langs Bangveien. KLART FOR QUIZ: Martin Heggli (26) og Lena Heggli (44) håper på godt oppmøte når arrangørene fra «Alle Kan» byr på quizkveld med påfølgende fest på Bjørklund forsamlingshus langs Bangveien.

Arrangørene fra «Alle Kan» inviterer til ny quizkveld på Bjørklund forsamlingshus.

De greier fint å skape stemning fra første spørsmål, arrangørene fra «Alle Kan». Medlemmene prøver å få i stand nye aktiviteter på Bjørklund. Det er nemlig samme arena som benyttes til øvelser og fremføring av deres egne revyer. Disse tar gjerne for seg av lokale nyhetssaker eller utfordringer i helsesektoren, og her sitter gjerne latteren løst.

Lena Heggli og sønnen Martin Heggli blir med som arrangører når quizkvelden arrangeres med 18-årsgrense lørdag 23. november.

– Vi deler opp i flere lag og håper å fylle opp Bjørklund når enkle og vanskelige spørsmål hagler, sier Lena i det muntre hjørnet. Hvilket hjørne av huset hun havner i på Bjørklund, det vet hverken hun eller Martin. Bord med duker og noe servering blir det, og begge sier kvelden ebber ut med en festkveld når bandet Mortimer sikrer musikken fra en intim scene.

– Hvor mange kan sammen stille lag på huset i Bangveien?

– Under quiz-seansen deles seks personer på hvert lag. Til vinnerlaget vanker det premier til alle deltakere. Dørene åpner klokken 18 og quizen starter en time senere, sier Lena og Martin Heggli fra arrangørene. En hundrings på hver er inngangsbilletten, og Mortimer gir ifølge de to «livåt musikk» fra scenen etter klokken 21. «Alle Kan»-arrangørene ønsker velkommen til en ny kveld med quiz og musikk.

Les forrige sak:
Fra olje til vind- og vannkraft

- Å slutte i Equinor etter 27 år var vemodig - samtidig sitter jeg igjen med en stolthetsfølelse

Close