15 °C Stjørdal, NO
24/08/2019

Klart for ny Rosenborg-skole

Påmeldingen åpner fredag – plass til 160 barn

Rosenborg fotballskole har vært en stor suksess på Blinkbanen. Fredag åpner påmeldingen til årets utgave. Rosenborg fotballskole har vært en stor suksess på Blinkbanen. Fredag åpner påmeldingen til årets utgave.

Rosenborgs fotballskole kommer til Blinkbanen også i år. 160 jenter og gutter får plass.

12., 13. og 14. august er datoene å merke seg. Da blir det Rosenborg fotballskole på Blinkbanen i Stjørdal. Påmeldingen åpner 1. mars klokka 9, og fotballskolerektoren forteller at her er det først til mølla som gjelder.

– Det er ingenting å vente med. Vi vet det blir fullt i år også, sier Kari Løkholm Hognes i Stjørdals-Blink Fotball, som er glad for tilliten de får fra Rosenborg.

– Etter fjorårets evaluering av fotballskolen fikk vi ny tillit og mulighet. Den takket vi med glede ja til, forteller hun.

Nå satser Løkholm Hognes på å få med seg samme mannskap som i fjor, blant annet veterangruppen i klubben og ikke minst instruktører fra klubbens G19-lag.

– På grunn av stor pågang og lange ventelister i fjor øker vi antall deltakere noe i år. Det blir plass til 160 barn som er født i årene 2006, 2007, 2008, 2009 og 2010. Samtidig kommer vi til å dele opp i mindre grupper for å bedre den sportslige delen og øke kvaliteten på øktene. Vi utvider også banekapasiteten ettersom vi leier Øverlands Minde, sier Kari Løkholm Hognes.

Coop Storlien artikkelnivå

Nytt av i år blir det også at A-laget skal bidra med gjennomføringen.

– At klubbens A-lag bidrar på denne dugnaden er vi superfornøyde med; både vi og ledelsen i Rosenborg fotballskole, sier Kari Løkholm Hognes.
I år som i fjor blir det også andre aktiviteter enn bare fotball. Og ikke minst kommer politiet til ny showkamp pluss at mulighetene for at det dukker opp en Rosenborg-spiller eller flere er store.

Les forrige sak:
Det nye helsehuset skal se slik ut. Tolv personer har søkt på stillingen som leder for helsehuset.
12 vil bli sjef i dette huset

Ti kvinner og to menn kjemper om toppjobben i det kommende helsehuset

Close