6 °C Stjørdal, NO
23/09/2020

Klart for ny VM-runde

Annette Jensen bekrefter at det blir VM-runde i rallycross på Lånkebanen i 2020

BEKREFTES: Det har vært mye fram og tilbake, men nå bekrefter VM-sjef Annette Jensen at det blir VM-runde i rallycross på Lånkebanen også i 2020. (Arkivfoto: Åge Sjøsltad) BEKREFTES: Det har vært mye fram og tilbake, men nå bekrefter VM-sjef Annette Jensen at det blir VM-runde i rallycross på Lånkebanen også i 2020. (Arkivfoto: Åge Sjøsltad)

– 12.-14. juni 2020 er det klart for en ny runde med VM i rallycross på Lånkebanen, sier en lettet VM-sjef Annette Jensen.

– Det er lenge siden Norge fikk tildelt arrangementet disse dagene. Vi har imidlertid opplevd noen ekstra utfordringer som måtte avklares før vi kunne ta på oss oppgaven. Men nå er humpene i vegen ryddet unna og det er bare å forberede seg på en ny VM-runde.

– Vi har gått noen nyttige runder i en god atmosfære. Det er et stort arrangement. Derfor trenger vi flere frivillige for å gjennomføre VM-runden. Vi har et godt samarbeid med mange sponsorer. Men det er plass til flere som har lys til å bidra, sier Annette Jensen.

– Billetter?

– Da er det lønnsomt å være kjapt ute! Vi har tilbudspriser fram til nyttår. Fra nyttår vil det være ordinære priser på billettene, sier Annette Jensen som er glad for spenningen er utløst i en ny VM-runde i rallycross på Lånkebanen.

Les forrige sak:
Blink henter Ranheim-spiller

Omtaler kantspilleren som "en annerledes spiller"

Close