3 °C Stjørdal, NO
23/10/2020

Klart for nytt Høgseterrenn

Avlyst i fjor grunnet snømangel – i år er det fine forhold

Noen i komiteen for Høgseterrennet er fra venstre er Ola Hjelnes, Morten Einarsve, Torbjørn Ekle og Thomas Kartum. Høgseterrennet er klare til å motta påmeldinger. Foto: privat. Noen i komiteen for Høgseterrennet er fra venstre er Ola Hjelnes, Morten Einarsve, Torbjørn Ekle og Thomas Kartum. Høgseterrennet er klare til å motta påmeldinger. Foto: privat.

Skjelstadmark IL og IL Aasguten arrangerer det tradisjonelle Høgseterrennet søndag 8. mars. Skirennet er på cirka 30 kilometer og går fra Åsen til Skjelstadmarka.

Høgseterrennet er et tradisjonelt skirenn som byr på både trim og konkurranse. Påmelding til rennet gjøres på minidrett.no eller ved etteranmelding på renndagen frem til klokken 09.00.

– Vi håper flere er i gang med treninga og blir med på årets renn. Det er mulig å melde seg på i både trim og konkurranseklasse, sier rennleder Torbjørn Ekle. Ekle forteller at det blir spurtpriser til beste dame og herre, samt klassevinner i dame og herreklassen. Flere fine uttrekkspremier deles ut, premier som alle som er med og går rennet er med i trekningen av.

Avlyst i fjor –  fine forhold i år

I fjor ble rennet avlyst på grunn av mangel på snø. Nå ser det langt bedre ut i løypene.

– Vi skal strekke oss langt for å få til renn i år, og håper vi har værgudene med oss sier Ekle. De som ønsker å følge eventuelle oppdateringer frem mot rennet, finner det på arrangementets facebook-side eller skjelstadmarkil.no Det blir satt opp buss fra Vårtun 07.30, via Hegra Sparebank, Shell Stjørdal og Skatval kirke. Det er Turbuss1 som kjører, og det koster 100 per person ved påstigning.

Bagasjetransport

– Det organiseres også bagasjetransport fra skihytta i Åsen til Vårtun for de som ønsker dette, sier Siv Sætran leder i Skjelstadmark IL. Dusj og garderobefasiliteter er på plass på Vårtun. Der blir det også utdeling av merker og uttrekspremier når løperne er kommet i mål. Det blir som vanlig også kaffesalg.

– Vi gleder oss til nytt renn, sier gjengen som har planlagt årets Høgseterrenn.

Les forrige sak:
Signerte avtale som hovedsamarbeidspartner

Varig Stjørdal går tungt inn i Stjørdals-Blink Fotball

Close