17 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

Klart for ”Rett i lomma”

Her ligger onkel Georg (Rolf Fiskvik) død i sofaen. Mens Brun prøver å overbevise de andre om at det er han, Brun, som ligger der. Bak fra venstre: Begravelsesagenten (Bjørn Fougner), Erik Brun (Pål Thyholt) og NAV inspektør, Fylking (Tomas Woldseth).

 

 Den handler om Erik Brun i Pål Thyholt sin skikkelse. Herr Brun er uten jobb og prøver å skaffe seg innkomme med å lure NAV med oppdiktede leieboere og skader som ikke finnes. At han er uten jobb forsøker han også å skjule for sin kone. Når det kommer inspeksjon fra NAV og Brun presenterer seg som en annen, med sin kone til stede blir forviklingene komplett.  Forviklingene blir ikke mindre når leieboer – Terje Stamnes kommer inn på banen.

 

Her får lattermusklene trimmet seg. Flotte skuespillere som med sin mimikk, fremføring og løping ut og inn dører, får virkelig vist seg frem. Det blir massevis av humor, galskap, forviklinger og intriger.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Møt opp på Stjørdal kino fredag 19. eller lørdag 20. april begge dager kl 1930. Billetter selges på både på nett www.stjordalkino.noog ved inngangen.

 

 

Les forrige sak:
Konkurransepartiet er klar for Gymnastikkfestivalen på Steinkjer.
Gymnastikkfestival på Steinkjer

  Stjørdals-Blink Turngruppe har ligget i hardtrening før Gymnastikkfestival på Steinkjer. […]

Close