10 °C Stjørdal, NO
24/06/2021

Header-Bingo-uten dato
SparHegra uke 25

Klart for salg av leiligheter i Storvika

 

Joar Winther, daglig leder i Primahus Bolig, er begeistret. – Vi har allerede hatt en god del pågang fra publikum som viser interesse for prosjektet, forteller han. –Det viser at det absolutt finnes et marked for denne type leiligheter. Tove Kulseng, avdelingsleder i DNB Eiendom, sier seg enig.

–Dette prosjektet er helt unikt på Stjørdal, sier hun. –Det å komme så nære fjorden er noe folk virkelig vet å sette pris på. Hun forteller videre at Hommelvik Sjøside er et eksempel på dette. –Hommelvik Sjøside ble raskt omsatt. Og når du så legger til nærheten til store arbeidsplasser og til Stjørdal sentrum, er jeg ikke i tvil om at det vil bli rift om å skaffe seg adresse i Storvika Terrasse!

 

Fjord og himmel

Noe av det mest påfallende ved leiligheten i Storvika Terrasse, er måten lyset, fjorden og himmelen er brukt som elementer i utformingen av plantegninger. –Det er lagt vekt på store vindusflater og god takhøyde, sier Winther. Kulseng vil også understreke de gode planløsningene. –Det er snakk om store leiligheter. En stor del av kundegruppen vil være folk som selger enebolig, og som dermed er vant med å ha en god del kvadratmeter å boltre seg på.  Winther bekrefter at Primahus Bolig har vært opptatt av nettopp dette under utarbeidelsen av prosjektet. –I tillegg er miljøaspektet ivaretatt, forteller han, og nevner som eksempel at leilighetene vil benytte fjernvarme for oppvarming. Han forteller også at det er søkt om godkjenning for finansiering gjennom Husbanken, og at dette vil være avklart innen byggestart. I det heletatt er det stor begeistring for det kommende prosjektet.

 

-Vi lanserer hjemmeside i disse dager, og anbefaler folk å handle raskt dersom de ønsker å sikre seg en del av fjordidyllen Storvika Terrasse!

 

Les forrige sak:
Med meldinger om fint vær, mye snø og fine løyper kan årets Rensfjellrenn og Lille Rensfjellrenn, bli en opplevelse for deltakerne, og publikum langs løypa.
Fin værmelding for Rensfjellrennet

  I tre år skal det være en prøveordning med start […]

Close