5 °C Stjørdal, NO
19/03/2019

Klart for storinnrykk i Stjørdal

Også denne gang skal den fineste melkekua kåres, og det er spennende for publikum.


Imorgen  vil Norges fremste landbruksleverandører stå klare til å ta imot tusener av skuelystne og kjøpelystne bønder fra hele landet. Agrisjå 2011 blir etter all sannsynlighet tidenes landbruksmesse nordafjells. Nytt av året er at Agrisjå utvider med en egen villmarksmesse.

 

Den rene landbruksdelen utgjør 40.000 kvm av messearealet, og står nå klart til å ta imot de mange leverandører av maskinelt utstyr, varer og tjenester til landbruket, og tusener av skuelystne og kjøpelystne publikummere.
– Svært gledelig for oss at de store aktørene innen landbruket satser så mye. Med det får vi bekreftet at vi er en attraktiv fagmesse, sier messeleder Norvald Berre. 

 

Coop Storlien artikkelnivå

Til tross for at Agrisjå kortes ned til tre dager, regner messeledelsen med opp mot 30.000 besøkende.
– Noe mer kan vi neppe forvente etter som vi først og fremst er en fagmesse for landbruk og bygdenæringer. Her får de ulike leverandører promotert sine produkter for et stort og kjøpevillig publikum. Ved forrige messe beregnet vi det totale salget til godt over 150 millioner kroner i løpet av messedagene, forteller Berre.

 

Messelederen tror tilstrømningen av utstillere tyder på at optimismen fortsatt rår på mange felt.
– Derfor har vi også valgt optimisme og pågangsmot som et slags gjennomgående tema for årets Agrisjå. Ny teknologi vil vise veg og innebære nye og effektive løsninger for framtida i de etablerte produksjonene, samtidig som messa også vil ha fokus på nye næringsmuligheter.

 

Berre forteller at det tross mye negativt fokus innen landbruket finnes mange optimister rundt om. Agrisjå vil denne gang trekke fram noen av disse.
– I en egen hall skal bønder og publikum for øvrig få møte et utvalg av disse optimistbøndene. Her skal de fortelle og vise hva de driver med, hvordan de lykkes og hvorfor de ser så lyst på framtida.


Les forrige sak:
På det offentlige parkeringsområdet vest for Torget hadde noen satt fra seg en kontainer og et aggregat på henvist parkering for funksjonshemmede. Johan Bjerkli og John Håve ble vitne til at flere ikke fikk parkert sine biler på stedet.
Fortviler over manglende respekt

En fortvilt og oppgitt John Håve var under Stjørdalsdagene innom redaksjonen. […]

Close