1 °C Stjørdal, NO
26/10/2021

Spar Hegra uke 43
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Klart for Tydalsfestivalen i helga

||| Tydalsfestivalen har funnet malen når det gjelder det å arrangere festival. Med sitt kulturprogram hvor unge lovende musikere fra dalføret får opptre samt at musikken på lørdag trekker både gamle og unge, gjør arrangementet til en familiefestival.|||

Årets utgave av festivalen ligger ikke tilbake fra de forrige med hensyn til artister. Et variert program som finnes på festivalens hjemmeside. Konfransier på fredag er Cato Bekkevold og på lørdag Børge Hansen

Fredag er det Twit Turds og hiphop fra Staysman & Lazz.  Moderna Tider fra Sverige med sin sommermusikk skal opptre på Tydalsfestivalen for første gang.

Sia Gubba vil garantert dra opp feststemningen når de entrer scenen kl 22:00.

Kvelden avsluttes med Bjørn Rosenstrøm. I teltscenen vil Exit Stage opptre fra kl 1830.

Lørdag er som vanlig den store familiedagen. Selbu kulturskole, Tydal kulturskole og Meg og kameraten min skal opptre og når Dråkmat fra Selbu går på scenen kl 1435, vil det nok bli fullt ved scenekanten.

Anders Jektvik fra Hitra er førstemann ut etter at den yngre garde har opptrådt. Charlotte Audestad er også fra Hitra og begge disse har musikk som fenger og som bare må oppleves. Et varierende program med bl.a. Bremseth – Rånes = Revy utover ettermiddagen fra både scenen og fra teltscenen.

Heavy metal bandet Black Debath og Trondheimsbandet The South spiller før Åge & Sambandet kommer på scenen. Her vil det nok bli liv og allsang når vår populære artist kommer.

Vømmelgutan spiller etter Åge og selv om dette virker som ”å hoppe etter Wirkola” kan Vømmelgutan få  frem humøret, sangen og skaper stor stemning. Deres Vømmelmusikk har gledet mange i snart 20 år.

Dermed er det bare å sette av 18. og 19. juli og besøke Stuguvoldmoen. Med stemning og mye god musikk er det duket for enda én vellykket festival.

Selvsagt kommer sola.

Les forrige sak:
||
Ønsker snarlig skatepark i Stjørdal

- Entusiaster har i en tiårsperiode arbeidet for å realisere en […]

Close