-0 °C Stjordal, NO
24/02/2020

Klinikk for alle åpnet i Stjørdal

 

Mari Guin er kostholdsekspert hos Klinikk for alle, og tittelen hennes er ernæringsfysiolog. Mari har en treårig bachelor i idrettsfag, og en treårig bachelor i ernæring. Hun har selv drevet et aktivt idrettsliv med løpstrening og langrenn. Nå gir hun deg som kunde nyttige råd om hva du bør spise og ikke spise for helsas skyld. Fra ung til voksen, og gravide er hennes spesialfelt innen ernæring. 

–         Diabetes 2 er i sterk økning blant befolkningen og mye skyldes livsstil og feil diett, sier Mari og understreker hvor viktig det er med fysisk aktivitet. Sammen med fysioterapeut Espen Linaker og kiropraktor Håvard Flack Bergby, utgjør hun trioen som etter hvert skal vokse seg større. Espen Linaker har ni års erfaring som fysioterapeut og har arbeidet ved flere klinikker. Han behandler muskel- og skjelettlidelser. Smerter eller stivhet i nakke, rygg, skulder eller ankler. Han tilbyr også muskulær akupunktur og trykkbehandling.

–         Vårt konsept er at kunden skal ivaretas i senteret vårt i en team-løsning. Vi har en nær dialog med kunden om eventuell behandling på forhånd, og vi vektlegger epikrise som er dialog mellom fastlege og vår behandling. Det sier Håvard Flack Bergby som tok sin utdannelse som kiropraktor i Australia, hvor han arbeidet i fem og et halvt år. Han har sju års erfaring som kiropraktor og har tatt videreutdanning innen feltet barn og gravide.        

 

Tilbyr behandling for egenandel

Mari, Håvard og Espen tror og håper Klinikk for alle i Stjørdal vil vokse seg større, og nå venter de innrykk av osteopat Ida Trondset i juni måned.  Guro Vilvang er også aktuell som fysioterapeut ved senteret.

–         Vi satser på kvalitet og tett oppfølging av kundene våre. Her er vi flere under samme tak i topp moderne lokaler. De som bruker oss skal oppleve trivsel og føle seg ivaretatt. Vi står på egne ben på den måten at senteret samhandler og vi forsøker å gjøre hverandre gode for kundens beste. Noen har helseforsikring som dekker behandlinger her, andre må betale en egenandel. Om taket på antall behandlinger løper over egenandelsperioden, forlenger vi uten ekstra kostnad, sier de tre hos Klinikk for alle. Du finner Mari, Espen og Håvard med sin kompetanse på flere felt innen helse bak Mindes Hus mot Værnesgata.

–         Vi er godt fornøyd med den tilrettelegging Vennatrø har gitt oss her i Mindes Hus. Nå er dørene våre åpne, og vi er tilgjengelig og klare til å yte service til våre kunder både fra Stjørdal og nabokommunene, sier Mari, Espen og Håvard hos Klinikk for alle. Bestilling på tlf: 02325, med time på dagen.

 

 

Les forrige sak:
Valhall Kro utvider

  At Valhall kro har matretter fra morgen til kveld har […]

Close