1 °C Stjørdal, NO
17/10/2021

XC60
XC90
Header-Bingo-uten dato
XC40

Norgesmesteren ble overrasket av velkomstgjeng

Friidrettsutøveren fikk seg en uforventet overraskelse da hun ankom flyplassen

Familien sto klare på Værnes og ventet på ankomsten til Thea og Thale. F.v.: Kristin Leirfall, Øyvind Sandvik, Thale Leirfall Bremset, Jonathan Leirfall Bremset og Thea Leirfall Bremset.

Forrige helg utklasset Thale Leirfall Bremset konkurrentene hennes og tok NM-gull i lengde. Da hun kom tilbake til Stjørdal ble hun møtt av både familien og Stjørdal Friidretssklubb på flyplassen.

Til hennes overraskelse stilte klubben opp med representanter som spent ventet på utøverne som hadde konkurrert i NM i friidrett i Kristiansand. Blant disse var blant annet Olaf Lydvo og leder i SFIK, Katarina Hoff til stede, som hadde forberedt en tale til utøverne og en gave til norgesmesteren.

– Det var veldig koselig med en velkomstgjeng, jeg ble ganske overrasket. Det har vært masse gratulasjoner det siste døgnet og det har bare vært artig egentlig, sier Leirfall Bremset.

– Hvordan føler du deg etter flyreisen, har gullet sunket inn?

– Ja, det har det nå. Det føles bra, og man må være fornøyd når man har tatt NM-gull. Det er også mitt første senior NM-gull. Det er alltid litt spesielt det, forteller norgesmesteren.

Støtteapparat

Ved siden av friidrettsklubben hadde også familien til Leirfall Bremset møtt opp på flyplassen. Moren Kristin Leirfall syntes det var spennende å følge med på konkurransene til døtrene gjennom TV-skjermen.

– Det var ekstra spennende fordi tvillingsøsteren Thea hoppet også. Hun lå på andreplass etter andre omgang og lå på tredjeplass helt frem til sjette og siste omgang, sier Leirfall.

Til tross for at Thea endte opp på en fjerdeplass er moren stolt over prestasjonen til begge døtrene.

– De har ikke konkurrert på lenge, så derfor er det kjempeartig de gjør det så bra. Jeg har fulgt med på dem siden de gikk på turn og de har vært aktiv siden de var 5-6 år. Nå er det bare å se fremover, og det kommer mer på Stjørdal om ett år, sier hun.

BDO-lekene før sesongpause

Etter å ha vunnet NM blir neste stevne for Leirfall Bremset BDO-lekene til helga.

– Jeg skal være med der og etter det blir det sesongpause. Da blir det noen ukers pause med treningsfri, før det blir masse trening til innendørssesongen i februar, sier Leirfall Bremset.

– Tror du at du kommer til å gjøre det sterkt der?

– Det er mer et avslutningsstevne, så jeg blir ikke skuffet hvis jeg gjør det dårlig. Det blir selvfølgelig artig å prøve den nye banen, og jeg vil gjøre det bra selvfølgelig, sier hun.

Les forrige sak:
Madelyn Remme fikk ikke lærlingplass etter endt skolegang. Da bestemte hun seg for å ta saken i egne hender og åpnet Mabuhay Asia Mat.
Åpnet egen butikk da hun ikke fikk lærlingplass: – Jeg maktet ikke tanken på å bare sitte hjemme

Madelyn Remme tok saken i egne hender

Close