2 °C Stjordal, NO
16/02/2020

Klubbhus får skikkelig ansiktsløfting

|| Det skal utføres mange arbeidsoppgaver på klubbhuset ved Hegra stadion, som skal få et stort løft i løpet av to måneder i høst. Denne arbeidsgjengen stiller opp på takdugnad. Fra venstre: Bjørn Inge Tollefsen, Ronny Hoset, Jon Helge Gresseth, Espen Sjømo, Arve Haugen, Odd Arve Lian og Lars Ulstadvoll. (Foto: Privat)||
Hellsenteret140220Mobil

Hegra IL tok over tidligere Folkets Hus 1. januar i 2016. I løpet av halvannet år som har gått har det blitt klart at huset må oppgraderes for å kunne bli et tjenlig klubbhus.

– En arbeidsgruppe har kommet med forslag på hva som må gjøres for å få et funksjonelt klubbhus. Den listen inneholder nye toaletter, maling i salene, installering av varmepumper, ny belysning, nytt gulv i den lille salen, nytt innvendig tak, takoverbygg på terrassen og nytt tak på Folkets Hus-delen, sier Rolf Einar Pedersen, som er leder i Hegra IL.

Snekker’n Boligmesse

Årsmøtet tidligere i år sa ja til å gå i gang med prosjektet, og har da vedtatt å holde seg innenfor en kostnadsramme på 350.000 kroner.

I full gang

Når ting skal gjøres i Hegra er det alltid noen ivrige sjeler som stiller først i dugnadskøen. En av disse er Arve Haugen som er prosjektleder for oppussingen. Haugen har med seg flere nøkkelpersoner, blant andre Odd Arve Lian, Jan Wedul, Jon Helge Gresseth og Harry Gresseth i planleggingen.

– Selve arbeidet startet vi opp 17. august. Da begynte fire ivrige arbeidskarer med å rive den gamle toalettsonen i Folkets Hus. Fire dager senere startet en annen arbeidsgjeng med å fjerne det gamle skifertaket og gjøre klart for legging av nytt tak, sier Pedersen.

Ferdig på to måneder

Etter hvert blir det mye malerarbeid, og Joar Håve har tatt på seg ansvaret for at dette blir gjort på en best mulig måte. Fargevalg på vegger, gulv og inventar er overlatt til eksperter på saken. 

– Planen er at vi skal være ferdig med prosjektet innen utgangen av oktober. Det er mange oppgaver som skal løses så de som ønsker å bidra vil få god anledning til å delta underveis, Rolf Einar Pedersen.

Han ønsker å takke alle for innsatsen som legges, og han er også takknemlig for økonomiske bidrag.

– Idrettslaget fikk minnegave i forbindelse med Per Lians bortgang i vinter og denne minnegaven er øremerket arbeidet med å pusse opp klubbhuset. Hegra Sparebank Arena var viktig for Per Lian både som trener i fotballavdelingen i mange år og senere som banemester. Idrettslaget er meget takknemlig for denne minnegaven og skal anvende pengene i tråd med familiens ønske, sier idrettslagets leder Rolf Einar Pedersen.

Les forrige sak:
||
Statsrådene kommer på rad og rekke til Stjørdal

Utenriksminister Børge Brende har besøkt Stjørdal i valgkampen. Det samme har […]

Close