12 °C Stjørdal, NO
30/07/2021

Klubbhuset sterkt brannskadet

I.L. Fram blir uten klubbhus en tid framover. Lagets leder Rolf Ch. Berg ser litt betenkt ut der han står i døråpningen til et brann- og vannskadet klubbhus.

 

SKATVAL: IL Fram går inn i et nytt år med et klubbhus som neppe kan restaureres. Innvendig er det brann-, røyk- og vannskader. Det er mye som tyder på at brannen startet i et kjøleskap på kjøkkenet. Politiet skal kartlegge brannårsaken.

Starten på det nye året ble værst tenkelige for idrettslaget på Skatval. Klubbhuset ble sterkt skadet ved en brann som startet i kjøkkendelen. Mye tyder på at det var et kjøleskap som startet det hele. Rask innsats fra brannfolkene medførte at bygningsskallet ble berget, men vann og røykskader gjør det neppe mulig å benytte bygget videre. I lokalet var det et stort antall diplomer og bilder som heldigvis ble reddet ut.

Problemer
Leder i I.L. Fram, Rolf Ch. Berg, innser at det blir en vanskelig sommer. Klubbhuset har vært brukt til kiosk, møterom og hvilerom under fotballkampene og andre aktiviteter. Alle lagene i de forskjellige årsklasser benytter rommene i klubbhuset. Berg forteller at styret i klubben er innkalt til møte på torsdag. Der får vi diskutere hvordan vil skal løse de praktiske problemene.

Nytt klubbhus
Laget har for en tid siden planlagt nytt klubbhus. Disse planene er ikke realisert som en følge av at det ikke har vært klarlagt hvilke økonomiske konsekvenser et slikt bygg vil påføre laget av investeringer og driftskostnader. Vi antar at styret nå må sette seg ned og finregne på det økonomiske. Laget har nå en gjeld som er langt under det som ble beregnet etter ferdigstillingen av baneanlegget. Da er flomlysanlegget medregnet.

Les forrige sak:
Svenn Bekken (bildet) i Bewi satser friskt med oppkjøp av Norplasta i Stjørdal. ­Ambisjonen er å bli en ­fyrtårnbedrift innen emballasje inne matsektoren.
Vil satse på fiskeemballasje

  Norplasta i Stjørdal kan oppleve en ny epoke i utviklingen […]

Close