14 °C Stjørdal, NO
30/09/2020

– Knallartig, sier «redningsmannen»

19-åringen sikret Blink-poeng med sitt første mål i Obos-ligaen

Junioren Jakob Rømo Skille havnet i fokus etter å ha sikret ett Blink-poeng helt på tampen av kampen mot Sogndal. (Foto: Stjørdals-Blink Fotball)

– Ballen bare lå der, så det var ett av de enklere målene jeg har scoret.

Junioren Jakob Rømo Skille var sist på ballen som sikret ett Stjørdals-Blink-poeng hjemme mot Sogndal, men æren for sitt første Obos-liga-mål deler han gladelig med Sondre Hopmark Stokke.

– Sondre gjør et veldig bra forarbeid, så for meg blir det bare å få den i mål, sier Skille, som i jubelen etter utligningen plutselig husket at de helst måtte ha ett mål til.

– Da var det bare å hente ballen, og få den i spill igjen. Men vi må være fornøyde med ett poeng på en dag som denne, mener 19-åringen.

LES OGSÅ: Juniorspiss sikret Blink-poeng på tampen

Jakob Rømo Skille var en av tre innbyttere som kom inn på et passivt og tafatt Blink-lag i pausen. Sammen med Fredrik Vinje og Tobias Hestad satte den lokale unggutten fart i Blink-laget, og i Mats Lillebo sitt fravær tok han vare på muligheten.

– Hva var beskjeden fra Roar Vikvang da du gikk ut på?

– Det var at nå får jeg muligheten til å vise meg fram, så jeg prøvde å gjøre nettopp det, sier Skille.

LES OGSÅ: – Vi var ikke på fra start

I likhet med alle i A-stallen ønsker han seg mest mulig spilletid, men innser at Obos-ligaens toppscorer Mats Lillebo står først i køen.

– Men det gir selvsagt mersmak. Jeg håper jeg viste meg fram litt iallfall, sier 19-åringen.

Les forrige sak:
– Vi var ikke på fra start

Fikk som fortjent av treneren i pausen

Close