-1 °C Stjørdal, NO
18/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Knallhard treningsleir for skiløpere

alt

 

Teveltunet er et svært så egnet sted for framtidige idrettsutøvere som skal drive kondisjonsoppbygging.  Her er det fjelltopper som skal bestiges som får melkesyra til å sprenge godt i muskelaturen. De fire dagene skiløpere fra Nord-Trøndelag skikrets oppholdt seg på Teveltunet, fikk de sannsynligvis testet formen før store treningsdoser står på programmet.

 

Hallgeir Martin Lundemo forteller at det ble langturer med besøk på fem fjelltopper på over 1000 meter, og distansen var beregnet til 45 kilometer. Lundemo som selv var med på turen, forteller at guttene besto testturen
Kristian Tettmo Rennemo hadde rekorden med å ta seg ned fra det 600 meter høye fjelltoppen. Rekorder faller alltid, og Espen Kveli satte ny rekord. Morten Vannebo valgte feil taktikk da han benytte plastpose for å få opp farten, men  Pål Trøan Aune fikk  andreplass. Plastpose er ikke tingen, uttalte Vannebo – det var for dårlig snø! Treningssamlingene har også humoristiske innslag.

 

Teveltunet er en utmerket plass for slike samlinger. Når Hallgeir Martin Lundemo står som ressursperson for trening blir det gode resultater.

 

 

Les forrige sak:
Nå ferdigstilles Tillerhøgda i Skatval med støyskjermer og asfaltering. Bildet viser trafikk og asfaltering på E6 sør for ny Tiller bru.
Ferdigstiller E6 på Tiller

  Et omfattende og komplisert arbeid med nye veibaner og breddeutvidelser […]

Close