3 °C Stjørdal, NO
02/12/2020

Knallstart for Skatval Catering

Monica Sivertsen og Terje Svenning laget sin egen arbeidsplass

LAGET SINE EGNE JOBBER: Monica Sivertsen og Terje Svenning har laget sine egne drømmearbeidsplasser. Så langt har starten til Skatval Catering vært hakket bedre enn de kunne håpe på. Monica Sivertsen og Terje Svenning hos Skatval Catering er én av mange lokalmatprodusenter som leverer ut sine produkter tirsdag kveld.

De har jobbet sammen tidligere og nå har Monica Sivertsen og Terje Svenning laget sin egen arbeidsplass. Så langt har starten for Skatval Catering vært bedre enn de våget å håpe på.

– Vet du, – det har vært forbausende bra. Tross for situasjonen har det vært en god del selskap. I tillegg leverer vi til Steinvik Gårdsutsalg og til Gårdsbua, sier Monica Sivertsen.

Det blir ikke tid til mye ferie for de to driverne av Skatval Catering i sommer, men de unner seg hver sin ferieuke.

– Vi startet bedriften i vår, og har hatt nok å gjøre, sier Sivertsen.

De har «tatt over» kjøkkenet ved Aglo. Egentlig skulle det være fra skolestart, men de har tjuvstartet.

– Det gjorde at vi kunne flytte inn litt tidligere, og det passet oss veldig bra, sier Sivertsen.

Når skolen starter opp skal cateringfirmaet også drifte Aglo-kantinen, og da må de til og med utvide staben.

– Vi er nødt til å ansette en person allerede ja, sier Monica Sivertsen. – Men det er jo veldig artig at det har startet så bra.

Ute og kokkelerer

Som bedriftsnavnet indikerer er catering den store satsingen. Det å levere til ulike selskaper og anledninger skal være det bærende, men de er også disponibel for mer.

– Vi er ute og lager mat. Søndag sto vi for grillingen ved Steinvik Gårdsutsalg der vi grillet hamburger og bratwurst av limousin-kjøtt. Der var det forresten veldig bra oppmøte, selv om det er midt i ferietiden, sier Monica Sivertsen.

Ved Aglo-kjøkkenet lager de bredt og variert matuvalg.

– Det går mye i gårdsprodukter som blir til diverse pålegg, lasagne, vårruller og mye mer, sier Monica Sivertsen.

Hun skryter veldig av oppslutningen rundt det nystartede firmaet og setter stor pris på patriotismen.

– Skatvalsbyggene er veldig flinke til å stille opp, og de omfavner virkelig de lokale tilbudene. Det er artig for oss, sier Sivertsen.

Større planer

Hun og kompanjong Terje Svenning har virkelig troen på at dette skal gå bra framover. Så langt har fokuset vært på å komme i gang og i drift i Stjørdals-markedet. Samtidig med dette skal det klekkes nye planer.

– Vi ser litt på markedet nordover, men akkurat hvordan vi skal ta for oss der vet vi ennå ikke sikkert. Men vi har god tro på at vi skal få til mye bra framover, sier Monica Sivertsen.

Hun er storfornøyd med oppstarten, meget fornøyd med makker Svenning og ikke minst hans familie som hun skryter veldig av.

– Familien til Terje har virkelig stilt opp. De har vi fått veldig, veldig god hjelp av, sier Sivertsen.

– Gleder seg til hver dag

Aller mest fornøyd er hun med at de nå ser ut til å ha skapt sin egen, gode arbeidsplass.

– Vi har skapt våre egne arbeidsplasser, og vi har skapt hyggelige arbeidsplasser. Det er viktig å ha en jobb man gleder seg til å gå til. Det har vi i aller høyeste grad her, sier Monica Sivertsen, som er halvparten av Skatval Catering.

Les forrige sak:
TAUSER LAGER LIV: Adele Brovold Lagesen (t.v.) og Maren Sofie Sandsør trives godt som tauser ved museet i Pulden. Så langt har de hatt mye besøk av gjester fra både fjern og nær. De to tausene vil være ved museet ut neste uke.
Lager liv på museet

Adele Brovold Lagesen og Maren Sofie Sandsør trives godt som tauser ved museet i Pulden

Close