-8 °C Stjørdal, NO
19/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 03

Knalltøff åpning for ny salong

Måtte stenge to måneder etter åpningsdagen

I GANG IGJEN: Etter to måneders drift måtte Jelena Suvajdzic stenge salongen sin, men nå kan hun endelig åpne igjen. Her er det ektemannen Zarko Suvajdzic, som får en behandling i salongen i Torgkvartalet.

I januar åpnet Jelena Suvajdzic massasjesalongen «Et paradis for kroppen». Koronautbruddet gjorde at hun måtte stenge etter et par måneder, men nå er hun veldig glad for å være i gang.

– Jeg hadde en fantastisk begynnelse her, men den 12. mars hindret koronautbruddet meg i å jobbe videre. Mine drømmer og det gode forholdet jeg hadde fått til mine klienter, ble revet bort. Men heldigvis ble det bare i kort tid, mandag kunne jeg åpne igjen, sier Jelena Suvajdzic.
Stort tøffere start var det vanskelig å få for den nyetablerte massasjesalongen.
– Det ble en vanskelig periode for meg, ettersom jeg ikke hadde noen rettigheter til dagpenger fra staten. Men det som holder meg i gang er en ekte og oppriktig lyst og glede til å hjelpe mine kunder, og det fantastiske miljøet jeg opplever i Stjørdal og i Norge, sier Suvajdzic.
Selv kom hun til Norge fra Serbia for under ett år siden. Med seg i bagasjen hadde hun 20 års erfaring fra tilsvarende jobb i Serbia. Det å kunne hjelpe andre mennesker med helseplager og tilby forebyggende tjenester er det som driver henne i jobben.
Hun tilbyr ti ulike former for massasje, og har årevis erfaring fra behandling av mennesker i alle aldre. Etter en trøblete start kan hun nå endelig se framover igjen.
– Jeg gleder meg til å se kundene mine igjen. Selvsagt innenfor de smittevernreglene som gjelder, sier Jelena Suvajdzic.

 

Les forrige sak:
En ny person smittet av korona

Mann i 30-årene satt i isolasjon

Close