18 °C Stjørdal, NO
15/07/2020

Knuste Norge på tvers-rekorden

22 timer, 49 minutter, 59 sekunder brukte Hallgeir Martin Lundemo

Veldig sliten og med store smerter kom Hallgeir Martin Lundemo i mål ved Stjørdal stasjon natt til søndag. (Foto: Privat) Veldig sliten og med store smerter kom Hallgeir Martin Lundemo i mål ved Stjørdal stasjon natt til søndag. (Foto: Privat)

En veldig sliten Hallgeir Martin Lundemo kom til mål i Stjørdal stasjon i tre-tiden natt til søndag.

22 timer, 49 minutter og 59 sekunder etter starten ved Sylsjøen klokka 04.20 natt til lørdag hadde Hallgeir Martin Lundemo krysset Norge på tvers. Den 120 kilometer lange turen som «normale» turfolk bruker sju dager på gjorde 51-åringen unna på under ett døgn. Målet var 24 timer, den gamle rekorden på 31 timer, og Lundemo knuste begge. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Støtteapparat, supportere og kjentfolk var på plass og tok i mot Hallgeir Martin Lundemo (nr 2 fra venstre) ved målgang i Stjørdal. (Foto: Privat)
Støtteapparat, supportere og kjentfolk var på plass og tok i mot Hallgeir Martin Lundemo (nr 2 fra venstre) ved målgang i Stjørdal. (Foto: Privat)

– Vi kom i mål. Mer vondt og mer sliten enn vi ønska og håpa ved start. Sterkt av Hallgeir Martin Lundemo å ikke gi seg, men kjempe seg helt til mål, meldte støtteapparatets leder Bjørn Gunnar Paulsen på Facebook etter målgang.

Ved Stjørdal stasjon ble fjellkongen hyllet av frammøtte midt på lørdagsnatta.

– Vi er overvelda over interessen. Selv om reprisen vil la vente på seg, skriver Paulsen.

Tidligere på natta la ikke Paulsen skjul på at det var tøft for Lundemo i terrenget.

– Fortsatt klare han en fot foran den andre. Sta, sterk indre vilje, pågangsmot, jobber for en god sak og strekker seg lengre enn langt for barnekreftsaken i Trøndelag, skrev Paulsen på lørdagskvelden.

Underveis var det flere som både heiet og løp sammen med Meråkers fjellkonge da han satte en rekord som ikke mange er i stand til å slå.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
To skadet etter utforkjøring

Mann fløyet til sykehus - skal være utenfor livsfare

Close