-5 °C Stjørdal, NO
29/11/2020

Knuste serielederen i målkalas

Endelig tilbake på vinnersporet!

Mats Størseth Lillebo kunne juble over to scoringer mot Tromsø. Her blir han gratulert av Sondre Hopmark Stokke.

Etter tre strake tap er Stjørdals-Blink tilbake på vinnersporet. Lørdag ble serieleder Tromsø slått 4-2 på M.U.S. stadion Sandskogan. Og det var fullt fortjent.

Med seks poengs serieledelse var Tromsø  på forhånd naturligvis store favoritter da de gjestet M.U.S. stadion Sandskogan.

De gikk også opp i ledelsen etter et drøyt kvarter etter at en corner ble stanget inn av Kent-Are Antonsen.

Stjørdals-Blink hang brukbart med i første omgang, men slet med å komme til store muligheter. Så skulle det løsne.

I det 37. minutt ble Sondre Hopmark Stokke felt innenfor 16-meteren og dommeren pekte på straffemerket. Mats Størseth Lillebo var sikker og satte inn sin 13. scoring for sesongen.

Bare tre minutter senere  kunne Stjørdals-Blink nok en gang juble. Ask Tjærandsen-Skau dro til med en suser fra 20 meter som han plasserte i hjørnet utagbart for Tromsø-keeperen. Plutselig var Blink i ledelsen og kampen snudd!

Men bare to minutter før dommeren blåste av første omgang slo Tromsø tilbake etter en scoring av Fitim Azemi, og stillingen var 2-2 til pause.

Lillebo x 2

I andre omgang skulle det meste handle om Stjørdals-Blink, og lite tydet på at dette laget sto med tre strake tap før oppgjøret og at det var serielederen de møtte.

Etter å ha skapt flere gode muligheter, kunne hjemmelaget juble for 3-2 i det 72. minutt. Etter en corner var midtstopper Håvard Kleven Lorentsen opp og stanget inn 3-2, noe som var fortjent.

Og bare fire minutter senere var det Mats Størseth Lillebo sin tur igjen. Nok en gang hadde Blink en corner, og høyest i lufta var Lillebo som kunne juble for sesongens mål nummer 14, og mål nummer 109 i Blink-drakta.

4-2 og en meget imponerende seier av Stjørdals-Blink, som tok tre viktige viktige poeng i kampen om å unngå å havne i nedrykksstriden.

Stjørdals-Nytt kommer tilbake med mer utover ettermiddagen og kvelden.

 

Les forrige sak:
Uavgjort til pause mot serielederen

Målrik første omgang på MUS stadion

Close