-1 °C Stjørdal, NO
18/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Kolonihagen snart klar

Moderne boliger til fritidsformål i kolonihagen på Skatval.

Når vi besøkte Målfrid og Knut Røkke, var de i full gang med å rundvaske noen av bygningene i sin kolonihage. Fortsatt gjenstår naturligvis noe arbeid utvendig med ferdiggjøring av grøntarealer. Selv om dette har vært en tung prosess å komme dit vi er i dag, legger vi disse problemer bak oss.

 

Resultatet av en lang rekke med problemer med å få godkjent planene om en kolonihage er nå tilbakelagt. Da vi besøkte området der hyttene var oppført, traff vi ekteparet Røkke i full sving med vaskebøtte for å gjøre husene innflyttingsklare. Utvendig var snekkere i gang med legge resten av takstein. Full kontroll med hele utbyggingsprosjektet forsikret Knut Røkke. Vi er veldig godt fornøyd med arbeidet håndverkerne har utført. Kvaliteten på bygningene skal være førsteklasses.

 

Her skal det bli skikkelig rent. Målfrid Røkke har full kontroll.

 

Innredning

Størrelsen på husene er litt forskjellig. Noen har tre soverom og andre to. Kjøkkenkroken og innredningen i kjøkkenet var av fin kvalitet. For å rense kropp og skjel, var det et baderom med dusj, wc og håndvask og selvsagt flisbelagt.

Knut Røkke forteller at husene kan benyttes hele året. De er veldig god isolert og trenger derfor lite oppvarming.

 

Stor etterspørsel

7 av boligene er innflyttingsklare, mens 7 er under bygging. Totalt er det planlagt 30 hus i området. Han forteller at han skynder seg langsomt. Grunnen er at han vil ha full kontroll over det som skjer. Responsen hittil har vært større enn forventet, og bedre blir det sikkert når grøntarealet er ferdig. Hvert hus vil disponere 3-450 kvadratmeter som kan beplantes med varierende vekster.

 

Vaktmester

Målfrid og Knut Røkke ser på prosjektet som en tilleggsnæring for sin jordbruksdrift. Derfor vil familien være servicepersoner for de som anskaffer hus i kolonihagen. Mange har behov for slik hjelp, både når det skal fjernes snø eller noen skal slå inn en spiker. Når de er på Røkke, skal folk nyte livet og være fri problemer.

 

 

 

 

Les forrige sak:
Seniormøte i Lokstallen

Tord Tangvik landet trygt Stjørdal seniorforum hadde invitert flykaptein Tord Tangvik […]

Close