14 °C Stjørdal, NO
06/04/2020

– Kom og opplev

- Vi skal legge nytt dekke på Lerkendal før sesongstart, sier Tove Moe Dyrhaug i Rosenborg som ser fram til en velfylt stadion på hjemmekampene.
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

– Vi må komme oss opp av sofaen og heller få felles opplevelser på fotballbanen – på Lerkendal!

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Tove Moe Dyrhaug i Rosenborg som ser fram til stemningen når Stabæk kommer på besøk til første seriekamp hjemme søndag 3. april med avspark 20.00: – Vår ambisjon er å være best både på og utenfor banen. Men det er utfordrende når fotballsesongen starter før World Cup på ski er ferdig. I år er ikke sesongen ferdig før 27. november. Det er sent. Da er World Cup på ski i gang igjen.

Vi minnes fjorårets kamper mot Aalesund og særlig den siste mot Bayer Leverkusen i 17 kuldegrader. Kunstgresset på Lerkendal tålte ikke den kampen. Nå legger vi nytt dekke, sier Tove Moe Dyrhaug.

Det er ikke noe nytt for Rosenborg å spille fotballkamper sent på året. Men i fjor var værforholdene ekstreme. – Rosenborgs store ambisjon er alltid å delta i Europa. På det viset er det fint med sen sesongavslutning i Norge. Det gir oss god matchtrening, sier Tove som forteller at det derfor er bra for Rosenborg å starte borte mot Brann på søndag og ikke ha første hjemmekamp før 3. april.

– I god vårstemning med en bane fylt av forventningsfulle tilskuere skal vi ta imot trener Jan Jönssons tidligere lag Stabæk i første kamp. Nå var det kanskje litt skummelt av vi vant treningskampen mot Stabæk, men det er en prestasjon som skal gjentas.

– Billettsalget?
– Vi hadde veldig god respons på gjenkjøp av sesongkort etter tilbudet som ble presentert rett etter jul. Det er mange kamper, men likevel er det mye å spare på kjøp av sesongkort. Da får du får mange kamper gratis. Dessuten får du den faste plassen din.  Mange setter pris på det.

– Men under ski-VM var fotball langt unna. Da var det stille hos oss. Men nå er det fotball igjen og salget er i gang. I dag ligger vi på samme antall som i fjor. Men vi har ambisjoner om å selge mer for å fylle tribunene mest mulig.

– Rosenborg er fortsatt populære for TV-overføringer?
– Ja, i høyeste grad. Det er en utfordring i forhold til arrangement. Vi må flytte kamper fra utgangspunktet 18.00. Men nå er tidspunktet for alle kamper fram til 16. mai spikret. For Rosenborg starter hjemmekampene 20.00. NRK har gått ut av TV-avtalen denne sesongen. Nå er det TV2/ TV2 Zebra og kanalen Max til TV Norge som står for overføringene. Vi håper i det lengste at kampene overføres uten innslag av betal-TV, men det ligger utenfor vår rådighet, sier Tove Moe Dyrhaug som imidlertid presiserer:

– Men fotballopplevelsen – den sitter på Lerkendal! Kom hit og få oppleve stemningen før, under og etter kamp. Vi legger ned mye arbeid i arrangement forut for kampene og et best mulig tilbud underveis. Film er best på kino. Fotball er best på Lerkendal. Vi satser også på aktiviteter omkring kampene og vil bruke borggården. Vi har fått forespørsler fra lag i Stjørdal som vil delta. Det er viktig for lokal kultur å vise seg fram.

Kommuner som for eksempel min egen Tydal; Hitra og Frøya har vært veldig flinke på profilering. Det inspirerer andre. Vi gleder oss til å ta imot korps, kor og dansegrupper. Borggården er en glimrende arena. Vi setter pris på henvendelsene. Og nå har vi fått til et samarbeid med Trondheim Symfoniorkester (TSO). Men vi vet at det kan være utfordringer værmessig, sier hun.

– Andre tilbud?
– Kampstart 20.00 er en utfordring for tilskuere som bor et stykke unna. Men bare en time fra Lerkendal dekker vi et stort område med et stort publikumspotensiale. Og for ikke å snakke om to. Men publikum er flinke til å tilpasse seg.

 

Tove Moe Dyrhaug og trener Jan Jönsson gleder seg til sesongstart. Første hjemmekamp er nettopp mot Stabæk søndag 3. april.

 

I fjor gjorde vi om Rema/VIP-tribunen til familierestaurant. Her kan du få en matbit for en billig penge. Og det er godt når du er ut på kamp. Fra 16. mai setter vi opp fotballparken og legger i det hele tatt ned stor innsats for å legge forholdene best mulig til rette for barn og barnefamilier. I tillegg videreutvikler vi konseptet supporterpub/ fotballpub. Det gjør vi på Adressa-tribunen. Vi prøver å skreddersy flere konsept; segmentere mer.

– Hvem kommer 2. påskedag?
– Da kommer Vålerengen anført av Martin Andresen som var med Jan Jønsson på et eget innslag da eliteserien hadde kick-off før helga. 2. påskedag er en veldig god fotballdag på Lerkendal. Og vi har veldig store forhåpninger til årets kamp som ikke kommer før 25. april. Da står vårsola høyt!

Det er veldig viktig at familer gjør ting sammen i en tid da folk generelt er opptatt og har det travelt. I helga er det viktig å tone ned egeninteresser på helg og prioritere aktiviteter sammen med familien. Og etter kampene er det mulig å treffe spillere som skriver autografer. Det er fine opplevelser å ta med seg. Det gjelder å skaffe seg gode minner! Det får du fra Lerkendal, sier Tove Moe Dyrhaug som poengterer:

Det er veldig sosialt å gjøre noe sammen mellom travle hverdager. Jeg husker selv at mine foreldre tok oss med til Lerkendal. Pappa var minst interessert i kampene. Da fikk han oppgaven med å stå i pølsekø. Men jeg husker spenningen og opplevelsen. Stjørdals-distriktet  er veldig viktig for oss som oppland. Folk fra dette området kan vise seg fram kulturmessig. Det er en kort kjøretur til Lerkendal, sier Tove Moe Dyrhaug som selv har en pendlertid på 1 t 32 min. fra Tydal til Lerkendal.

– Hjertelig velkommen til gode opplevelser på Lerkendal!

Les forrige sak:
ETT ÅR I SØDNRE GT: F.v. driftsleder Mary-Ann Belsvik Reitan er sammen med rådgiver bedriftsmarked Stig Skjelstad, kundeveileder servicesenter Marit Hagen, rådgiver personalmarked Øyvind Olsen som er fagansvarlig for sparing og plassering og Anette Tronseth Winter, kunderådgiver personmarked og eiendomsmegler MNEF, veldig godt fornøyd med bankens utvikling etter flyttingen til Søndre gate.
1 år i Søndre – bløtkake i dag

  Hegra Sparebank markerer et godt første år i Søndre gate […]

Close