8 °C Stjørdal, NO
12/07/2020

– Kom og slå av en boligprat

Privatmegleren i Stjørdal deltar på boligmessa i Stjørdalshallen

BOLIGPRAT: - Det er alltid hyggelig å snakke bolig selv om det ikke gjelder salg, sier daglig leder Torstein Nordby og megler Stefanos Pitharoulis hos Privatmegleren i Stjørdal som gleder seg til boligmessa i Stjørdalshallen 14.–16. februar. BOLIGPRAT: – Det er alltid hyggelig å snakke bolig selv om det ikke gjelder salg, sier daglig leder Torstein Nordby og megler Stefanos Pitharoulis hos Privatmegleren i Stjørdal som gleder seg til boligmessa i Stjørdalshallen 14.–16. februar.

Privatmegleren i Stjørdal er med på boligmessa i Stjørdalshallen 14.–16. februar for å vise fram produktet «Privatmegleren» samtidig som vi håper å treffe potensielle kunder, sier daglig leder Torstein Nordby og megler Stefanos Pitharoulis.

– Det er trivelig å være på boligmesse for å slå av en uhøytidelig boligprat. For det er mange innganger til boligmarkedet. Det er ofte slett ikke aktuelt verken med kjøp eller salg. Men kanskje er tiden kommet for å pusse opp. Da kommer vi på banen.

– Hvordan det?

– Jo, for oppussing av en bolig betyr også verdistigning. Her er vi behjelpelig med faglige råd og vurderinger. Det kan være greit å vite hvilke verdi boligen har fått etter oppussing. Mange har et langsiktig perspektiv i forhold til sin boligeiendom. Det kan være aktuelt å selge om noen år med en annen livssituasjon som kan komme av at barn flytter ut eller oppnådd pensjonsalder. Da er det kanskje ikke aktuelt med like mye vedlikehold som før, sier Nordby og Pitharoulis.

– Vi opplever at mange i en slik situasjon velger seg en enklere bolig, tilføyer Nordby og Pitharoulis. som understreker at hus er noe du har et forhold til enten du skal selge nå eller mye senere.

– Ei boligmesse er en enestående anledning til å møte publikum og andre aktører i boligmarkedet. Vi benytter denne anledningen til å arrangere en konkurranse i beste boligmeglerstil. For da skal deltakerne gjette pris på boliger som vi har omsatt i 2019. Her blir det ikke operert med adresser; kun bilder og nøkkelinfo som størrelse, område og byggeår. Hovedpremien er attraktiv: Det er et gavekort på markedsføring ved boligsalg til halv pris, forteller Nordby og Pitharoulis.

– Dette gavekortet kan også gis bort til venner og slektninger om ønskelig, sier Torstein Nordby og Stefanos Pitharoulis, som også har et godt utvalg av trøstepremier til andre deltakere. Ingen boligmesse uten.

– På vår stand vil det alltid være kaffe tilgjengelig; hjertelig velkommen på boligmesse!

Les forrige sak:
VELKOMMEN: - Vi dyrker lokale tradisjoner og vil presentere 11 hjemmebryggere fra Meråker for publikum, sier Ole Hårsaker ved Teveltunet Fjellstue.
Skal kåre beste øl

11 hjemmebryggere fra Meråker konkurrerer på Teveltunet Fjellstue

Close