5 °C Stjørdal, NO
21/03/2019

– Kom til oss!

|| De HUNT-ansatte ved feltstasjonen i Stjørdal håper på masse besøk fram til de stenger dørene 22. februar. Fra venstre: Sissel Blomli. Hanne K. Moksnes. Gunnfrid N. Aursand. Sigrid Wist. Guri Iversen Aalberg. Hilde Daleng. Hanne Nilsen. Tone H. Elnes. Elisabeth Sjaastad. Elin Lundås. Bjørg Inger Skjelstad og Kjerstin Næss Skjerve. Følgende var ikke til stede da bildet ble tatt: Lisbeth Guddingsmo. Anna Daling. Liv Løvseth. Yasmen Salem og Tonje Skjørholm.||

– Så langt har cirka 7.200 deltatt på HUNT4 i Stjørdal. Det tilsvarer en oppslutning på drøyt 45 prosent, sier Vigdis Hjulstad Belbo, som er deltaker- og mobiliseringskoordinator for HUNT4.

– Dropp innom!

De siste invitasjonene til stjørdalinger er sendt ut, og samtidig oppfordrer HUNT-mannskapet de som ikke har hatt anledning til å delta om å droppe innom.

– Det er selvsagt muligheter for drop-in alle hverdager utenom fredager, sier Hjulstad Belbo, som samtidig ønsker å takke alle de som har stilt opp så langt.

– Tusen takk til alle i Stjørdal som så langt har deltatt. Hver enkelt deltaker er kjempeviktig for oss at så mange stiller på tidenes helsedugnad. Det at mer enn 7.000 stjørdalinger har deltatt, og HUNT har virkelig fått «big data» fra kommunens innbyggere for helseforskning, for bedre folkehelse, bedre medisinsk behandling og sykdomsforebyggende arbeid, sier Vigdis Hjulstad Belbo.

Tre uker igjen

Det gjenstår godt og vel tre uker av HUNT4 i Stjørdal. Fram til da håper HUNT´erne å få besøk av enda noen hundre stjørdalinger.

Coop Storlien artikkelnivå

– Siste åpningsdag i Stjørdal er torsdag 22. februar. Fram til da kan alle stikke innom, sier Vigdis Hjulstad Belbo.

Hun har ikke alle lokale tall på plass for Stjørdal ennå, men hun skryter veldig av deltakelsen. Den samlede deltakelsen har tatt seg betydelig opp de siste ukene. Samtidig er det områder av kommunen som har gjort seg veldig godt bemerket.

– Visstnok skal Hegra og Skjelstadmark ha veldig høy deltakelse, men eksakte tall har vi foreløpig ikke. Utviklingen har vært veldig oppløftende de siste dagene og ukene. Trafikken på feltstasjonen har vært stor, sier Vigdis Hjulstad Belbo.

Les forrige sak:
||
Må flytte på hoppbakke

Naboer har klaget på plasseringen av hoppbakken som skulle bygges ved […]

Close