4 °C Stjørdal, NO
19/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Kommunen ber folk bruke munnbind

Munnbind på buss er oppfordringen

(Illustrasjonsfoto) (Illustrasjonsfoto)

– Anbefaler å følge rådet fra Trondheim kommune

Trondheim kommune har vedtatt at det er påbudt å bruke munnbind på buss, trikk og båt i og til og fra Trondheim. Malvik kommune oppfordrer alle innbyggerne til å følge vedtaket fra Trondheim kommune.

Påbudet gjelder mellom klokken 07.00 og 09.00 og klokken 14.00 og 17.00, og ellers når det ikke er mulig å holde en meters avstand.

– På nåværende tidspunkt er det ikke et påbud for kollektivreisende innad i Malvik kommune, men vi oppfordrer innbyggerne til å følge vedtaket i Trondheim kommune, sier kommuneoverlege i Malvik kommune, Realf Ording Helgesen.

Rushtidpåbud

Påbudet om munnbind er et vedtak fra bystyret i Trondheim kommune, og ikke i regi av AtB.

I vedtaket fra bystyret i Trondheim heter det: Påbud om bruk av munnbind ved buss, herunder regionbuss og flybuss, samt trikk og båt.

Påbudet gjelder hverdager mellom klokken 07.00 og 09.00, samt mellom klokken 14.00 og 17.00, og ellers når passasjerer ikke kan overholde en meters avstand til hverandre.

Ikke pålegg

Malvik kommune oppfordrer innbyggerne til å følge praksis vedtatt av Trondheim kommune, men det er på nåværende tidspunkt ingen pålegg om bruk av munnbind i Malvik kommune. .

– Vi følger smittesituasjonen nøye, og med en negativ endring i smitteutviklingen vil det også bli innført pålegg om munnbind også i Malvik, sier Ording Helgesen.

Les forrige sak:
Thale (t.v.) tok gull og Thea Leirfall Bremset tok bronse i lengdefinalen under junior-NM i friidrett. (Foto: Privat)
– Dette er to meget verdige vinnere

Tvillinger vant idrettsprisen i Stjørdal

Close