20 °C Stjørdal, NO
11/08/2020

Kommunen forlenger med banken

Har forlenget samarbeidsavtale for minst tre nye år

Malvik kommune skal fortsette å bruke SpareBank1 SMN som sin bank. Avtalen om dette ble signert tirsdag. Fra venstre: Assisterende banksjef i SpareBank1 SMN, Tor Helge Hansen, rådmann i Malvik, Carl-Jakob Midttun, banksjef for samfunnssektor i SpareBank1 SMN, Bertil Halsen og økonomisjef Einar Spjøtvoll i Malvik kommune.

SpareBank 1 SMN er gjenvalgt som hovedbank for Malvik kommune i tre år med opsjon om forlengelse i enda ett år.

Banken vant anbudskonkurransen hvor følgende kriterier ble lagt til grunn: Pris samt service, teknisk bistand og rådgiving. I tillegg til SpareBank 1 SMN deltok også DNB i konkurransen.

SpareBank 1 SMN leverte ifølge kommunen det beste tilbudet, og dermed videreføres det langvarige samarbeidet mellom kommunen og banken.

– Vi er glade for at Malvik kommune gjenvelger oss som hovedbank, og vi takker for tilliten. Vi skal fortsette å levere gode og effektive banktjenester til glede for kommunen og innbyggerne i Malvik, sier assisterende banksjef Tor Helge Hansen i SpareBank 1 SMN.

– Malvik er en kommune i sterk vekst og representerer et svært interessant område for banken. Dette er en fjær i hatten for oss lokalt, og avtalen gir oss gode muligheter til å satse videre, sier Hansen.

Avtalen omfatter alle virksomheter tilknyttet Malvik kommune. SpareBank 1 SMN skal håndtere kommunens pengestrøm fordelt på ca. 68.000 betalingstransaksjoner årlig. I tillegg er det i anbudsgrunnlaget lagt til grunn et årlig innskuddsvolum på 170 millioner kroner som banken skal forvalte.

SpareBank 1 SMN har gjennom å vinne anbudskonkurransen om Malvik kommune styrket sin nummer 1-posisjon i offentlig sektor. Banken er hovedbankforbindelse for i alt 44 kommuner i Midt-Norge.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Kvinne tatt for dagen derpå-promille

- Burde visst at hun bruker lenger tid på å forbrenne alkohol, mener retten

Close