6 °C Stjørdal, NO
19/05/2021

Kommunen har fått ny kontorsjef

– Å jobbe i kommune er utrolig meningsfullt

Bente Indergård er den nye kontor- og personalsjefen i Frosta kommune. Foto: Privat

Bente Indergård er ansatt som kontor- og personalsjef i Frosta kommune.

– Jeg savner kommunal sektor, og det unike og viktige samfunnsoppdraget. Å jobbe i kommune er utrolig meningsfullt, sier hun.

Kommer fra Klæbu

Indergård er 50 år og kommer opprinnelig fra Klæbu. Hun flyttet tilbake til Trøndelag i juni 2020 etter å ha bodd i Gudbrandsdalen siden 1995. Indergård har lang erfaring fra både Sel og Ringebu kommune.

Indergård har de siste åtte frem til 2020 hatt ansvaret for kommunedirektørens stab, og ledet ulike fagområder, samt utviklings- og digitaliseringsprosesser. Dette gjelder arkiv, servicetorg, HR/personal, lønn, økonomi/regnskap, politisk sekretariat og IKT. Lederutvikling og lederstøtte har vært viktige oppgaver for henne i lang tid.

HR-rådgiver

Indergård arbeider i dag som HR seniorrådgiver i Domstoladministrasjon, men etter bare drøyt åtte måneder i stillingen kommer hun nå til Frosta kommune og starter i jobben allerede 18. mai.

– Jeg gleder meg til å bli kjent med organisasjonen og ansatte i Frosta kommune, sier hun.

Kommunedirektøren Endre Skjervø er svært glad for å få med Indergård på laget.

– Hun har akkurat den erfaringen og kompetansen vi ønsket oss. Bente fremstår som en tydelig leder med god HR-kompetanse, sier Skjervø, og legger til at Indergård vil bli en viktig del av den strategiske ledergruppen i kommunen.

Les forrige sak:
Operasjef Lars Eggen deltar under oppsettingen av Czardasfyrstinnen som har premiere i Kimen torsdag. Her er han fra en tidligere forestilling sammen med Maija Skille. (Arkivfoto)
– Nå er 100 tilskuere plutselig blitt veldig mye

Torsdag kveld er det premiere på årets store operaforestilling

Close