17 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

Kommunen med i «Sykle til jobben»

En ny sykkel som hovedpremie ble trukket ut i «Sykle til jobben»- aksjonen som Stjørdal kommune arrangerte internt. Trukket som vinner ble Gunn Marit Rønning fra barnevernstjenesten i kommunen. 11 premier ble fordelt på vinnere i kommunen denne gang. Rune Aspaas Olsen, Kjell Langaunet og Ole Myrbekk fra koordineringsgruppen.

 

Ole Myrbekk fra Bedriftsidretten i Stjørdal med koordinatoransvaret for «Sykle til jobben» synes mange av de ansatte i Stjørdal kommune har ytt en flott innsats for å holde seg i god fysisk form. Det har vært med hele 49 ulike lag fra kommunen som har registrert aktiviteter utover våren og sommeren. Aktiviteten har vært forankret hos rådmannens ledergruppe, hos enhetsledere og ansatte. Nå fikk 11 ansatte fine premier etter at Rune Aspaas Olsen og Kjell Langaunet fra økonomi- og personalavdelingen sammen med Ole Myrbekk foretok trekning.

 

– Premiene består av sykkelhjelmer, lykter, sykkeldrakter, vester og T-skjorter i tillegg til hovedpremien en sykkel gitt av Stjørdal kommune. 11 vinnere får dette utlevert etter innsatsen i «Sykle til jobben» og registreringene pågår frem til 1.juli med trekning av Roma-tur for de som har nådd 2500 kilometer, sier de tre Rune, Kjell og Ole. Til sammen har nå 278 ulike lag vært med i Stjørdal i denne aksjonen. Både gåturer, hagearbeid, løping og sykling har gitt gyldig deltakelse. Kvislabakken Skole og barnehage hadde med 5 lag, Elvran Skole 2 lag, Lånke Skole 4 lag og Sandskogan Barnehage 6 lag. Generelt har deltakelsen vært stor i hele Nord-Trøndelag.

 

Hellsenteret uke 25 mobil

 

Les forrige sak:
Det legges nå ny asfaltert dekke på nye E6 fra Havnekrysset, over Gråelva utover Kvislabakken. Bas på asfaltlaget er Linda Valås. Monica Holøyen kjører utleggeren og Silje Terning kjører valsen.
Nå asfalteres nye E6

  Søndre veibane av E6 over Gråelva ved Kvislabakken ble denne […]

Close