9 °C Stjørdal, NO
21/04/2019

Kongelaget glapp for Roger

Hjemmefavoritten klarte et par poeng for lite

Roger Størseth var den heteste kongelag-kandidaten fra arrangørene. 244 poeng ble et par poeng for lite. Roger Størseth var den heteste kongelag-kandidaten fra arrangørene. 244 poeng ble et par poeng for lite.
Værnes begravelsesbyrå steindag april

Roger Størseth er standplassleder under Landsskytterstevnet og den store hjemmefavoritten. Men 244 poeng holder ikke til onsdagens kongelag.

Det var litt av en begivenhetsrik tirsdag for Roger Størseth. Dagen startet som motiverende og engasjerende pappa for datteren Johanne som lå på skive 7 i rekruttfinalen. Midt på dagen var det å bytte fra pappaantrekk og dugnadsantrekk til skytterantrekk, og det startet så bra.

Roger Størseth startet med fullt hus på de fem første liggende skuddene, men «bare» 47 poeng på de fem skuddene i stående ble skjebnesvangert. Han mistet også ett poeng i knestående. De siste ti skuddene ga 98 poeng og totalt 244 poeng. De siste femteklassingene skyter tirsdag ettermiddag, men trolig går grensen for Kongelaget enten på 246 eller 245 poeng.

Den store finaledagen er onsdag. Prinsesselaget starter klokka 17.30, mens Kongelaget starter sin skyting klokka 19.30.

Les forrige sak:
Lars Emil Haugen (t.v.) var slett ikke deppa etter å ha skutt 243 poeng. Mamma Irene og lillebror Ola Edvart hang heller ikke med hodet.
– For mye vind mellom ørene

Mangler et par-tre poeng på Kongelaget

Close