16 °C Stjørdal, NO
23/05/2019

Kongen av danseband møtte de lokale danseband-stjernene

Tor Anders imponerte med trekkspillsolo på «Ut mot havet»

Tor Anders Stokke hadde med trekkspillet og imponerte stort i samspill med Rune Rudberg. Tor Anders Stokke hadde med trekkspillet og imponerte stort i samspill med Rune Rudberg.

Kongen av norsk dansebandmusikk Rune Rudberg fikk æren av å møte de store lokale stjernene under Kulturafestivalen.

Godt akkompagnert av Tor Anders Stokke på trekkspill og en veldig fornøyd Kari Anne Moen slapp Rune Rudberg til på scenen med tre låter under Kulturafestivalens dansegalla torsdag ettermiddag. Stokke slo til og med til med en skikkelig trekkspillsolo på «Ut mot havet» til stor jubel fra både Rudberg og publikum i Kimens storsal.

SE VIDEO AV FOSSEDUREN HER!

Rune Rudberg er en ihuga rallycrossentusiast og er i Stjørdal i forbindelse med helgens VM-runde, men klarte ikke å unngå å innta scenen under selveste Kulturafestivalen.

LES OGSÅ: «KJEFTSMELLA FIKK HEDERSPRIS»!

Les forrige sak:
NY TRÅKK: Route 26-damene er klare til å tråkke i gang årets «Sommertråkk». Fra venstre: Monica Strømberg, Karoline Sunde Storflor, Marit Lianes, Siri Sollie Ekholm, Lill Næsbø, Irma Øfsti, Solvår Lillemo Reinsberg, Oddrun Øfsti Brandsæter og Grete Sørebø. Mailiss Petterson og Irina Hjertø var ikke til stede da bildet ble tatt.
Damene åpner alle dører søndag

Tilbyr blant annet kuspotting med inkludert fotbad

Close