-1 °C Stjørdal, NO
28/10/2020

Kongepokal til Marte

Avsluttet med å sette norsk rekord i markløft

Marte Elverum avsluttet en fantastisk NM-serie med 249 kilo i markløft. (Foto: Stream fra Norges Styrkeløftforbund) Marte Elverum avsluttet en fantastisk NM-serie med 249 kilo i markløft. (Foto: Stream fra Norges Styrkeløftforbund)

Marte Elverum avsluttet et fenomenalt NM med å sette norsk rekord i markløft.

Marte Elverum, som representerer KK-67, men som er fra Elvran var i en særklasse under NM i styrkeløft i Sandnes fredag. Hun innledet med å klare 242,5 kilo i knebøy, fulgte opp med 142,5 kilo i benkpress og avsluttet med 249 kilo i markløft. Totalt ble det 634 kilo som var smått utrolige 174 kilo mer enn sølvvinneren i klassen opp til 72 kilo. Ingen andre kvinnelige utøvere, uansett vektklasse, var i nærheten av å matche Elverum.

For denne fantastiske serien ble hun både belønnet med NM-gull og kongepokal. Forøvrig er dette kongepokal nummer fire til 28-åringen fra Elvran.

Under fjorårets NM hjemme i Stjørdal hadde hun serien 245,5 kilo i knebøy, 142,5 kilo i benkpress og 240,5 kilo i markløft.

 

Les forrige sak:
BLÅLYSDAG: Fredag formiddag ble det folksomt utenfor Kimen kulturhus da alle nødetater var samlet for å vise hva de holder på med.
Moro og spenning på Blålysdag

Se video og bilder fra Blålysdagen

Close