-0 °C Stjørdal, NO
02/12/2020

Konsert i «hjemmekirka» på palmesøndag

– Vi spiller et variert repertoar med folkemusikk, viser og country

Dalådalingen Øyvind Selnes er tilbake i heimbygda i påska. Da har han med seg både gitar og fru Marie Skavnes. Palmesøndag lager de konsert i Meråker kirke. Dalådalingen Øyvind Selnes er tilbake i heimbygda i påska. Da har han med seg både gitar og fru Marie Skavnes. Palmesøndag lager de konsert i Meråker kirke.

Øyvind Selnes er opprinnelig fra Meråker. Palmesøndag tar han med seg gitaren og fruen til Meråker kirke og lager påskekonsert.

49-åringen Øyvind Selnes vokste opp på Turifoss i Meråker. Han var en kjent musiker i bygda da han valgte å flytte på seg.

Nå er han bosatt i Gausdal sammen med fruen Marie Skavnes

– Variert reportoar

Palmesøndag stiller Selnes med gitar og sin sangstemme i Meråker kirke, mens Skavnes, som opprinnelig er fra Vestnes i Romsdal, trakterer fela.

– Vi spiller et variert repertoar med folkemusikk, viser og country, forteller Øyvind Selnes, som har litt av hvert på «premielisten».

Opptrådte i Operaen

Under Landsfestivalen i gammeldans 2018 vant ekteparet klassen for samspill og en del av premien var å få opptre på Operaen i Oslo i november. De vant også åpen klasse under samme arrangement i 2015.

– Konserten i Meråker kirke palmesøndag er gratis, men det er mulig å gi et frivillig bidrag til Meråker menighet ved utgangen, sier Øyvind Selnes som gleder seg til en tur «hjem» og konsert.

 

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Fryktet gasslekkasje

Rykket ut til en campingplass på Frosta

Close