20 °C Stjørdal, NO
24/07/2021

Spar Hegra header uke 29
Header-Bingo-uten dato

Turnéavslutning på toppen av Forbordsfjellet

Trolig for aller første gang

Ska-frika, med vokalist Ellen Sofie Steen i spissen, gjør noe helt nytt denne helgen. Sju konserter på halvannet døgn og finale på toppen av Forbordsfjellet. (Foto: Eir-Jørgen Bue)

Søndag skjer noe som trolig ikke har skjedd før. Det blir rockekonsert på toppen av Forbordsfjellet.

Det er Ska-frika som denne helgen gjennomfører en miniturné i Malvik og Stjørdal.

– Det blir sju konserter som hver er på 45 minutter på ulike steder. Hele turnéen avsluttes på toppen av Forbordsfjellet. Vi vil tro det er første gangen at et band gjennomfører en konsert på toppen av det 590 meter høye fjellet. Såvidt vi vet har det aldri vært gjennomført konsert her i hele tatt, sier Magnus Teigseth Morken i Ska-frika.

På toppen spiller Ska-frika en konsert med lyd- og lysrigg fra lastebilscenen som rigges opp.

– Mobil-lyd stiller med alt av teknisk utstyr og M.U.S. leverer strøm. Hele turnéen er et samarbeid med disse to samt SpareBank1 SMN som har gitt støtte gjennom fondet for «Koronadugnad», sier Teigseth Morken om konserten klokka 19 søndag kveld.

Han forteller at det er tillatt å kjøre bil helt til toppen av Forbordsfjellet, og at grunneieren gir bort fri bompassering til alle som har barn i bilen.

Konserten på Forbordsfjell-toppen blir den sjuende i løpet av to dager. De starter allerede lørdag klokka 12 ved Vikhammeråsen grendaskole. De fortsetter lørdag klokka 14.30 på Midtsandtangen og klokka 17 ved grendehuset i Muruvika.

Søndag starter de klokka 12 i Kimenparken, før det blir konsert klokka 14 ved Ersgard og klokka 16.30 på Hognesaunet før de tar med seg energien og utstyret til toppen av Forbordsfjellet.

– Vi gleder oss virkelig til å endelig få spille foran analoge mennesker igjen. Riktignok må vi være nøye med smittevernet. Derfor har vi med oss en egen smittevernsansvarlig, som sørger for at alle skal føle seg trygge gjennom konserten, sier Magnus Teigseth Morken, som håper mange dukker opp, kjenner på energien og hopper sammen med dem.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Kolliderte med noe, men vet ikke hva

Mann i 20-årene mistenkt for fyllekjøring

Close