16 °C Stjørdal, NO
05/08/2020

Kontraktboom for Bewi Norplasta

 

– For det første har Posten Norge AS fornyet sin bestående avtale om produksjon og utskifting av sine postkassetter. I tillegg skal vi sammen utvikle helt nye produkter innenfor Postens logistikk.

Det opplyser markedsdirektør Ulf Rinnan i Bewi Norplasta AS, Stjørdal.

 

Posten Norge AS utvikler og leverer helhetlige løsninger innenfor nordisk post, kommunikasjon og logistikk. Konsernet har mer enn 20.000 ansatte ved rundt 1.400 salgssteder i Norge

– Ikke nok med det: For noen uker siden landet vi en av tidenes største bestillinger, hvor vi skal utvikle og produsere ca. 450.000 nye bøylekasser til Norsk Lastbærer Pool AS (NLP), fortsetter Rinnan.

 

Disse kommer i sortfarget utgave, og plastmaterialet er pp. I kassene med en grunnflate på 40 x 60 cm og tre forskjellige høyder – alle tilpasset 120 cm pallehøyde – er det integrert bøyler i flere fargenyanser på hver side. NLP har organisert flyten av EUR-paller innen den norske dagligvarebransjen siden 2007. NLP Helpall i plast kom i 2010  Halvpallen i 2012. NLP plastkasser ble innført i 2011 og har siden blitt en stor suksess. Driftsanlegget til NLP ligger på Langhus utenfor Oslo. NLP åpner nytt vaskeri utenfor Oslo i disse dager

 

 

I Sverige har SRS (Svenska Retursystem) i Stockholm  bestilt en ny kassevariant hos Bewi Norplasta. Materialet her er PP.

Dette er kasse, som i første omgang skal benyttes til distribusjon av blader og tidsskrifter innen Tidsam i hele Sverige.  SRS drifter og utvikler Sveriges retursystem innen landets dagligvarebransje, med basis i returkasser og paller.

 

Firmaet var først i verden med en slik ordning. Tidsam, på sin side, er Sveriges største tidsskriftleverandør med rundt 400 kjente og sterke titler i sortimentet.

Her utgjør bestillingen ca. 250.000 eksemplarer.

 

– Sist, men ikke minst har Inderøy Slakteri AS (Norge) nettopp fornyet sin kontrakt om kjøp av ca. 250.000 spann i året, for flere år fremover, sier Rinnan. – Spannene skal brukes til firmaets suksessprodukt «Inderøysodd». Dette er en real norsk festrett basert på storfe- og fårekjøtt. Oppskriften er den samme i dag, som den var for flere generasjoner siden.

Spannene er produsert av sort innfarget pp mens lokket er sortfarget PP.  Alt dekorert med IML

Inderøy Slakteri er en gammel tradisjonsrik familiebedrift med over 70 års drift innen kjøttbransjen. Selskapet driver med foredling og salg av kjøttvarer, samt nedskjæring og bearbeiding av viltkjøtt.

 

– Disse fire avtalene bidrar til å sikre oss en meget god sysselsetting gjennom høsten og vinteren, sier markedsdirektør Ulf Rinnan i Bewi Norplasta AS seg tilfreds.

Les forrige sak:
EBW, European Birdwatch ble arrangert over hele Europa, og i Nord-Trøndelag ble det lagt ned en stor innsats fra ivrige observatører. Her gjeldt det å se flest arter og antall fugl. Yngste deltakere var i 10-11-års alder og eldste deltaker var 89 år. Ingeborg Kristine Leinhardt (bildet) er født i 1924 i Innbygda Selbu, bor i Stjørdal og blir 90 år neste sommer. Her kikker hun i teleskop på Tautra.
Sterk nordtrøndersk innsats!

  Det ble i alt registrert 104 fuglearter og det var […]

Close