17 °C Stjørdal, NO
17/06/2019

– Kor kjæm bananan i fra?

Det var mange spørsmål å besvare for Sonja Helen Moen da Fosslibekken barnehage var på besøk hos KIWI Mindes Hus,- bl.a. om hvor bananer kommer fra.

 

 

Daglig leder Sonja Helen Moen hadde invitert barna for å vise de og fortelle om hva som foregår bak kulissene i en butikk. Tanken var å gjøre barna mer miljøbevisste, vise kildesortering i praksis og fortelle hvorfor vi ikke skal kaste fra oss emballasje i naturen. De små fikk bl.a. vist og forklart hva som skjer med tomflaska som puttes inn i flaskeautomaten, hva gjenbruk av papp og papir betyr i praksis. Innbydelsen Sonja sendte til barnehagen i forkant var trykt på ark av resirkulert papir. På arkets bakside var det plass til en tegnekonkurranse, de flotte tegningene ble overlevert under besøket, – og alle ble premiert.

 

Barna spurte om ”alt” og viste stor positiv interesse for det meste. Populært var prøverunden i kassa for å scanne varer og trykke på knapper. Med hodet fullt av ny kunnskap ruslet de tilbake til barnehagen med hver sin grønne KIWI ryggsekk.

Coop Storlien artikkelnivå

 Med hver sin grønne ryggsekk, ruslet barna fornøyd tilbake til barnehagen.

Full konsentrasjon, -scanning av varer i kassa sammen med Sonja Helen Moen.

 Kiwi hadde besøk av et lydhørt og vitebegjerlig publikum. Alle ble premiert med hver sin Kiwi ryggsekk.

Les forrige sak:
Sondre Hopmark Stokke ga Blink ledelsen.
Storseier for Blink

    Til pause ledet Blink 4-0. Med sin fjerde strake […]

Close