11 °C Stjørdal, NO
27/06/2019

Korpset fikk 10.000 kaffe- og vaffelkroner

Ingrid Røkke og Kari Kvål ga overskuddet til Skatval Skolemusikk

GLADE GIVERE OG MOTTAKER: Ingrid Røkke (t.v.) og Kari Kvål ga bort 10.000 av kaffe- og vaffeloverskuddet til Skatval Skolemusikks leder Aurora Valstad. GLADE GIVERE OG MOTTAKER: Ingrid Røkke (t.v.) og Kari Kvål ga bort 10.000 av kaffe- og vaffeloverskuddet til Skatval Skolemusikks leder Aurora Valstad.

Hver torsdag formiddag, det meste av året, selger Ingrid Røkke og Kari Kvål kaffe og vaffel på historielagsmøtene på Framnes. Det har de gjort i ti år, og sånt blir det en god del kroner til overs av.

– Eneste kostnadene våre er til kaffe og vaffelrøre. Overskuddet ønsker vi å gi bort til noen som gjør mye bra for andre her på Skatval, sier Kari Kvål og Ingrid Røkke.

Derfor banket de nylig på døra hjemme hos Aurora Valstad. Hun er leder i Skatval Skolemusikk og svarte umiddelbart ja da spørsmålet var om korpset hadde bruk for litt penger.

– Vi er utrolig takknemlige og glade for denne gaven, sier Valstad som sammen med korpsets 48 medlemmer fikk gaven overrakt lørdag.

Skatval Skolemusikk er ikke første lag som får nyte godt av de vaffelstekende damene.

– Tidligere har Fram fått 15.000 til lydisolasjon i taket på Framnes. Historielaget har også fått penger, sier Kari Kvål og Ingrid Røkke som var glad for takknemligheten fra skolemusikken. Med seg i retur fikk de nemlig to billetter hver til «Musikk og magi».

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
ØKER FARTEN: Bedre glid gir større fart og bedre skiopplevelse. Det sørger Terje Leikvold for på den nyinnkjøpte skismøremaskinen til Jan Sakshaug Sport.
Gir deg ekstra god glid

Jan Sakshaug Sport har kjøpt ny skismøremaskin

Close