4 °C Stjørdal, NO
16/02/2019

Korsang fyller Kimen

|| Korgruppen «Pitsj» har konsert i Kimen fredag 12. januar i forbindelse med et stort korseminar i kulturhuset.||

Pitsj er fem sterke stemmer som skaper vokalmusikk i landskapet mellom jazz, pop og folk. Neste Fredag kveld kan korgruppen sees og høres i Kimen kulturhus i Stjørdal.

Pitsj har i ti år vært en av Norges og Nordens ledende vokalgrupper. Fra debuten i 2006 har Pitsj vært kjent for friske versjoner og sofistikerte tolkninger av norske viseskatter, samt kjente standardlåter i nye norske gjendiktninger. I dag skriver gruppa egen musikk med et lydbilde som er både mykt og kraftfullt.

Pitsj fikk mye oppmerksomhet og gode kritikker for debutalbumet Pitsj. Plata ble spilt inn i The Real Groups studio i Stockholm med den svenske vokalgruppens primus motor, Anders Edenroth, som produsent. De nådde samme høst til topps på Norsktoppen og kom til finalen i NRKs program Kjempesjansen, hvor de deltok sammen med artister som Alexander Rybak, Valkyrien All Stars og Katzenjammer.

I 2014 kom gruppa med sitt foreløpig siste album SNØ, som høstet svært gode kritikker.  Utenfor Norge har Pitsj turnert i Latin-Amerika, Japan, Øst-Europa og Skandinavia. Gruppas originale arrangementer er etterspurt både i Norge og utlandet. Pitsj består av Anja Eline Skybakmoen, Anine Kruse Skatrud, Benedikte Kruse, Ida Roggen og Ane Carmen Roggen.  

Les forrige sak:
||
Slutter etter 43 år i jobb

- Jeg har jobbet i Stjørdal kommune siden 1985. Før det […]

Close